Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Diàlegs alcaldes.eu

Castellar ha acollit avui el Diàleg d’Alcaldes EU “Municipis, circularitat i sostenibilitat alimentària: el nou impuls a la roda”

Divendres 29 d'abril de 2022

Castellar del Vallès ha acollit avui el Diàleg d’Alcaldes EU “Municipis, circularitat i sostenibilitat alimentària: el nou impuls a la roda”, un acte organitzat per alcaldes.eu, plataforma transmèdia dedicada a promoure el debat sobre l’àmbit municipal, i el Consell Comarcal del Vallès Occidental. 

El col·loqui, que s'ha fet a la Sala Blava de l'Espai Tolrà, s'ha centrat en l’economia circular i, particularment, en una de les seves principals aplicacions: l’aprofitament alimentari.

L'acte ha comptat amb la intervenció d'Ignasi Gimenez, alcalde, Joan Gòdia, director general d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia de la Generalitat, Rosa M. Lamuela-Raventós, catedràtica de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Barcelona, Ada Parellada, xef, M. Carmen Vidal, directora del Campus de l'Alimentació de Torribera de la UB, i Elisabet Llorenç, representant de la Unitat d'Hoteleria de l'Hospital Germans Trias i Pujol.

Després de la intervenció inicial dels ponents, s’ha dut a terme un diàleg amb la participació de representants del món local, hospitals, empreses, entitats socials i d'altres.

Cal recordar que el Vallès Occidental porta a terme el projecte de sostenibilitat alimentaria Recooperem, en el qual hi participa Castellar i que actualment es troba en una fase d’expansió. Aquesta nova etapa permetrà aprofitar més aliments, incorporant empreses que tinguin menjador, i arribar a més persones que necessitin un suport alimentari.

Més informació a https://www.consellvallesoccidental.cat/noticies/representants-del-mon-local-entitats-i-institucions-comparteixen-experiencies-entorn-la-sostenibilitat-alimentaria-coincidint-amb-el-moment-dexpansio-del-projecte-recooperem-del-valles-occid/

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40