Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

S'apropa el termini per fer la preinscripció escolar al curs 2022-2023.
S'apropa el termini per fer la preinscripció escolar al curs 2022-2023.

Les visites i jornades de portes obertes a les escoles de Castellar tindran lloc a partir del 14 de febrer

Dijous 10 de febrer de 2022

Els centres escolars de Castellar del Vallès han donat a conèixer el calendari de visites i jornades de portes obertes a les seves instal·lacions, que engegaran el 14 de febrer, amb motiu de la proximitat de la preinscripció escolar per al curs 2022-2023.

Enguany, tots els centres de la vila han recuperat el format presencial per dur a terme les vistes, mentre que les xerrades informatives sobre els seus projectes educatius es mantenen majoritàriament en format telemàtic. En tots els casos, a més, es demana a les famílies que reservin prèviament la seva assistència.

El calendari complet de les sessions, el format previst per cadascun dels centres i la manera d’inscriure’s a cadascuna de les xerrades o visites es pot consultar a www.castellarvalles.cat/portesobertesescoles.

D’altra banda, com ja es va fer l’any passat, la informació sobre l’oferta educativa castellarenca en els àmbits de l’educació infantil i primària, l’educació secundària i els ensenyaments postobligatoris es publicarà en un suplement especial amb L’Actual del proper divendres 18 de febrer. Amb aquesta publicació, l’Ajuntament donarà suport a la difusió de la tasca que porten a terme els centres. També ho farà amb la gravació d’uns vídeos de presentació de cada centre educatiu que es publicaran properament a les xarxes socials municipals.

Calendari de preinscripció escolar

Pel que fa a la preinscripció escolar al curs 2022-2023, començarà el 7 de març, amb la presentació de sol·licituds dels infants de segon cicle d’educació infanti i d’educació primària, que s’allargarà fins al 21 de març.

Dos dies més tard, el 9 de març, i també fins al 21 de març, serà el torn de la preinscripció a educació secundària obligatòria (ESO).

En el cas del Batxillerat, les dates previstes per presentar les sol·licituds són del 20 al 26 d’abril, les mateixes que per als cicles de grau mitjà de formació professional en el cas de l’alumnat amb continuïtat d’escolarització (generalment, que cursa 4t d’ESO en l’actualitat). La resta d’alumnat podrà fer la seva inscripció a aquests cicles de formació professional de grau mitjà, així com als cicles d’arts plàstiques i disseny de grau mitjà, del 17 al 23 de maig.

Finalment, la preinscripció als cicles de formació professional i d’arts plàstiques i disseny de grau superior es podrà fer del 25 al 31 de maig, mentre que la preinscripció als ensenyaments esportius s’ha previst del 2 al 23 de maig.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40