Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge del tercer accés als Jardins del Palau Tolrà.
Imatge del tercer accés als Jardins del Palau Tolrà.

L’Ajuntament obre un tercer accés als Jardins del Palau Tolrà des del carrer de Sant Josep

Dijous 11 de juny de 2020

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha obert recentment un nou accés als Jardins del Palau Tolrà, que se suma als que hi ha habilitats des del passeig de Tolrà i des del carrer del General Boadella.

L’obertura del tercer accés a aquest espai obeeix a dues necessitats principals: d’una banda, obrir els Jardins del Palau Tolrà al veïnat de la part alta del nucli antic de la vila a través del carrer de Sant Josep i, de l’altra, permetre augmentar l’aforament de l’espai quan s’hi tornin a dur a terme activitats culturals i lúdiques.

Les obres han consistit en la construcció d’una escala de formigó vist, amb una porta d’accés i la barana de protecció, al costat de l’edifici dels antics galliners. Per fer-la, s’ha enderrocat l’edificació que hi havia en aquest espai i que contenia un dipòsit antic de gasoil que actualment estava en desús. En aquest sentit, s’han retirat les plaques de fibrociment del sostre i s’han enderrocat les parets frontals de l’edificació. D’altra banda, s’han conservat les parets del tancament del carrer de Sant Josep que s’han restaurat, s’ha obert un pas per accedir a l’escala.

Aprofitant l’obra, també s’han ordenat les escomeses de serveis de l’antic galliner, i s’ha posat il·luminació a l’escala.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40