Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de l'adaptador infantil que s'ha estrenat a l'Auditori.
Imatge de l'adaptador infantil que s'ha estrenat a l'Auditori.

L’Auditori estrena un nou adaptador per a seients amb l’objectiu garantir l’accés a la cultura de tots els infants

Dijous 5 de desembre de 2019

L’Auditori Municipal Miquel Pont va estrenar diumenge passat un adaptador per a les butaques de la sala amb l’objectiu que infants amb diversitat funcional per qüestions motrius puguin mantenir-se asseguts sense dificultat.

Es tracta d’un afegit ortopèdic que disposa de controls laterals i cinturons, de manera que els nens i nenes sense control de tronc poden seguir l’activitat en una posició correcta.

“Amb aquesta mesura, es pretén que tots els nens i nenes puguin gaudir dels espectacles familiars i projeccions de cinema sense exclusions”, segons assenyala la regidora de Diversitat i Polítiques Inclusives, Anna Margalef. La regidora afegeix que “aquest adaptador és un benefici per a petits i grans, ja que l’infant pot estar més atent al que passa a l’escenari sense estar pendent de la seva postura i la persona adulta que l’acompanya no ha de supervisar constantment que estigui ben assegut”.

L’adaptador ja es va provar amb èxit diumenge durant l’espectacle El monstre de colors i es podrà fer servir en activitats que es facin a l’Auditori i a la Sala d’Actes d’El Mirador. Les famílies que vulguin utilitzar-lo s’hauran d’adreçar amb antelació a la Regidoria de Cultura per sol·licitar la reserva del suport. Per fer-ho, només cal enviar un correu a cultura@castellarvalles.cat quan es necessiti i els responsables de l’activitat  ja el deixaran instal·lat a la butaca.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40