Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'abonament ja es pot comprar directament a la Ludoteca Municipal Les 3 Moreres.
L'abonament ja es pot comprar directament a la Ludoteca Municipal Les 3 Moreres.

La Ludoteca Municipal Les 3 Moreres ven des d’aquest octubre els abonaments de 10 sessions de joc

Dimecres 30 d'octubre de 2019

La Ludoteca Municipal Les 3 Moreres ofereix des de la setmana passada el servei de venda d’abonaments de deu sessions de joc que fins ara es podien comprar al Servei d’Atenció Ciutadana d’El Mirador.

Així, el SAC ha deixat de vendre els vals i ara és la Ludoteca mateixa qui posa a disposició dels seus usuaris els abonaments, que es poden utilitzar durant l’horari de tarda (de 17 a 19.30 hores). Aquest recurs, que s’ofereix enguany per sisè curs consecutiu, és una proposta no nominal i que, per tant, pot fer servir més d’un infant i més d’una família. El curs 2018-2019 van ser 85 els abonaments de 10 sessions que es van vendre, un 23% més que el curs anterior.

Cal tenir en compte que els vals, que tenen un preu de 52 euros, s’hauran de comprar utilitzant targeta bancària. Val a dir que els abonaments són vàlids també els dies de vacances de Nadal, Setmana Santa i estiu que la Ludoteca obri les seves portes.

Per a més informació, podeu contactar amb la Ludoteca Municipal Les 3 Moreres, al carrer de Sala Boadella, 6, trucant al telèfon 93 715 92 89 o enviant un correu electrònic a ludoteca@castellarvalles.cat. També podeu consultar les xarxes socials @ludoteca3moreres.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40