Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de les obres que s'estan duent a terme a l'Aire-Sol A-B.
Imatge de les obres que s'estan duent a terme a l'Aire-Sol A-B.

L’Ajuntament porta a terme dues actuacions per millorar la seguretat de les parades d’autobús als Aire-Sols C i A-B

Dimarts 29 d'octubre de 2019

L’Ajuntament de Castellar del Vallès va començar la setmana passada dues actuacions a les urbanitzacions Aire-Sol C i Aire-Sol A-B amb l’objectiu de millorar la seguretat de les parades d’autobús de la línia C4 situades al peu de la carretera B-124.

Així, d’una banda, l’actuació a l’Aire-Sol C consisteix en la creació d’una rotonda al punt que connecta la urbanització amb la carretera, a la intersecció amb els carrers del Boix, de Camamilla i de la Sajolida. Aquest nou element, que permetrà ordenar el trànsit d’entrada i sortida de la urbanització, garantirà que l’espai previst per a l’aturada de l’autobús sigui segur. Mentre durin les obres, en tot moment es podrà entrar i sortir del nucli en vehicle, tot i que de manera puntual hi haurà afectacions parcials de trànsit. També cal assenyalar que la implantació provisional de les casetes d’obra al lateral del carrer de la Menta comportarà que en aquesta zona la circulació sigui d’entrada pel carrer del Boix i de sortida pel carrer de la Menta.

Pel que fa als treballs a l’Aire-Sol A-B, consistiran en l’obertura d’un nou accés al passatge Lluçanès, actualment sense sortida, de manera que, en els dos sentits de circulació, l’autobús pugui entrar-hi i sortir-hi. Per fer-ho, s’ampliarà la vorera que limita amb la carretera B-124 i, un cop finalitzada la intervenció, l’accés a aquest passatge serà exclusiu per a l’autobús, serveis i veïnat de la via.

La durada prevista d’aquestes obres és de set setmanes.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40