Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge promocional de la Setmana del Terror Jove 2019.
Imatge promocional de la Setmana del Terror Jove 2019.

El passatge del terror i la projecció de les pel·lícules de la saga "Expediente Warren", propostes de la Setmana del Terror Jove

Dimarts 15 d'octubre de 2019

Les activitats programades tindran lloc els dies 25 i 30 d’octubre, i ja es poden recollir les entrades gratuïtes al carrer de Portugal, 2

L’Ajuntament de la vila, dins de la programació de Castellar Jove, ha organitzat un any més la Setmana del Terror Jove, una proposta que enguany arriba a la comptarà amb dues activitats relacionades amb aquesta temàtica.

La primera de les iniciatives programades, que tindrà lloc divendres 25 d’octubre, entre les 16 hores i les 23 hores, serà el tradicional passatge del terror, que enguany se celebrarà als soterranis de l’Espai Tolrà. La segona de les propostes consistirà en la projecció de dos films que formen part de la saga de terror Expediente Warren, que es podran veure a partir de les 16 hores del 30 d’octubre a l’Auditori Municipal Miquel Pont. Els films seleccionats són Expediente Warren: The Conjuring i Expediente Warren: El caso Enfield. Ambdues pel·lícules es basen en històries reals documentades pels demonòlegs Ed i Lorraine Warren.

Per poder assistir a qualsevol de les dues propostes caldrà recollir les entrades, que són gratuïtes, a la Regidoria de Cicles de Vida (Espai Tolrà, c. Portugal, 2), de dilluns a dimecres de 16 a 20 hores. Cal tenir en compte que les entrades són limitades, i que només se’n donarà una per persona.

Tot i que la Setmana del Terror Jove és una iniciativa oberta a tota la població, caldrà tenir un mínim de 12 anys per poder-hi participar. És per això que, per poder assistir a les propostes, els menors d’edat hauran de portar signada pel pare, la mare o el tutor o tutora legal l’autorització que se’ls facilitarà amb les invitacions.

Per a més informació, podeu trucar al telèfon 93 714 40 40 (Regidoria de Cicles de Vida), enviar un correu electrònic a castellarjove@castellarvalles.cat o consultar les xarxes socials de Castellar Jove. També podeu consultar la programació completa a www.castellarvalles.cat/setmanadelterror.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40