Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'un moment del 41è Aplec de Castellar Vell.
Imatge d'un moment del 41è Aplec de Castellar Vell.

L’Aplec de Castellar Vell va comptar diumenge amb una vintena de paelles malgrat la pluja

Dilluns 20 de maig de 2019

Tot i que la pluja va deslluir diumenge la 41a edició de l’Aplec de Castellar Vell, aquesta festa que cada any se celebra al voltant de l’antiga església parroquial de Sant Esteve va comptar amb una vintena de paelles que van reunir més de 700 persones.

En concret, 434 persones van participar en alguna de les dues paelles grans (de més de 50 persones), vuit de mitjanes (de 16 a 50 persones), vuit de petites (fins a 15 persones) i una de joves (amb participants de fins a 25 anys) que es van presentar en l’edició del 40è aniversari de l’Aplec. Enguany, però, no es va poder dur a terme el concurs d’arrossaires, ja que la intensitat més alta de pluja va caure en el moment de fer el veredicte. D’altra banda, la paella popular oberta a la ciutadania que aquesta edició es duia a terme per primera vegada va reunir 280 persones.

L’Aplec de Castellar sí que va poder dur a terme amb normalitat les activitats previstes al matí, com són el taller de dibuix a càrrec d’Enric Aguilar, en què van participar 75 nens i nenes, el taller de creacions florals, que es va fer amb la col·laboració de l’Escola Nocturna i que va reunir una trentena de participants, i el taller de descoberta de l’entorn natural amb l’APP Natusfera a càrrec de l’Associació per la Defensa i l'Estudi de la Natura (ADENC), que va comptar amb 25 participants.

A més, es va poder gaudir de les actuacions de les colles de Ball de Bastons, de la colla d’arrelats de Ball de Gitanes i dels Castellers de Castellar, així com també dels jocs de cucanya adreçats als infants que va preparar, com cada any, Colònies i Esplai Xiribec.

Val a dir també que el vídeo mapping que s’havia previst a l’interior de l’ermita es va haver d’anul·lar per problemes tècnics, però la seva projecció s’ha ajornat amb vistes a les Nits d’Estiu.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40