Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Familiarsde Joan Alonso, acompanyats de l'alcalde, Ignasi Giménez, el regidor de Seguretat Ciutadana, Pepe Leiva, i el sergent en cap de la Policia Local de Castellar, Armand Martínez.
Familiarsde Joan Alonso, acompanyats de l'alcalde, Ignasi Giménez, el regidor de Seguretat Ciutadana, Pepe Leiva, i el sergent en cap de la Policia Local de Castellar, Armand Martínez.

L’Associació de Caps i Comandaments de la Policia Local de Catalunya concedeix a Joan Alonso la medalla al mèrit policial

Dijous 11 d'abril de 2019

Alonso, Cap de la Policia Local de Castellar del Vallès durant 34 anys, va morir l’11 de març passat

L’Associació de Caps i Comandaments de Policia Local de Catalunya (ACCPOLC) va concedir dimecres la medalla al mèrit policial a títol pòstum a Joan Alonso, Cap de la Policia Local de Castellar del Vallès entre 1985 i 2019, que va morir l’11 de març de passat.

L’acte va tenir lloc en el marc del congrés anual que organitza aquesta entitat presidida pel cap de la Policia Local de Badalona, Conrad Fernàndez, i que enguany es va dur a terme a El Vendrell amb l’assistència del Secretari General d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Brauli Duart, entre d’altres autoritats polítiques i comandaments policials d’arreu de Catalunya.

A més, va comptar amb una delegació castellarenca formada per l’alcalde, Ignasi Giménez, el regidor de Seguretat Ciutadana, Pepe Leiva, el sergent en cap de la Policia Local, Armand Martínez, i familiars de Joan Alonso.

El congrés que es va celebrar a El Vendrell va tractar, entre d’altres temes, la tecnologia i les noves aplicacions en l’àmbit de la seguretat, i la taula rodona “Un futur model de policia i el servei al ciutadà”, en què hi van intervenir diversos experts.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40