Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Com és habitual, tots els centres educatius de Castellar faran visites i jornades de portes obertes abans de l'inici del període de preinscripció escolar.
Com és habitual, tots els centres educatius de Castellar faran visites i jornades de portes obertes abans de l'inici del període de preinscripció escolar.

Les visites i jornades de portes obertes a les escoles de Castellar tindran lloc del 5 al 26 de març

Dimarts 26 de febrer de 2019

Amb motiu de la proximitat de la preinscripció escolar per al curs 2019-2020, els centres escolars castellarencs han donat a conèixer el calendari de visites i jornades de portes obertes a les seves instal·lacions.

Els primers centres en obrir les seves portes, dimarts 5 de març, seran, d’una banda, l’escola Emili Carles-Tolrà, que oferirà una xerrada informativa i una visita a les instal·lacions a les 15 hores (que repetirà divendres 22 de març a la mateixa hora), i d’altra banda, l’INS Puig de la Creu, que també ha previst una xerrada de benvinguda i una visita al centre per a famílies i alumnes a les 17.30 hores.

També el 8 de març, a les 18 hores, l’escola FEDAC Castellar oferirà una xerrada informativa per a famílies amb infants d’infantil i primària, i l’endemà, 9 de març, les famílies i els alumnes d’ESO podran assistir a una xerrada informativa i a una visita a les instal·lacions a les 11 hores. La visita també serà oberta a famílies i alumnes d’infantil i primària. A més, el centre ofereix visites personals, que es poden concertar trucant al telèfon 93 714 53 85.

Per la seva banda, l’escola Joan Blanquer ha programat dues dates, els dies 12 i 27 de març, per oferir la xerrada informativa i la visita a les instal·lacions, adreçada només a famílies sense infants. En ambdós casos, es podrà triar entre assistir-hi a les 8.50 h o a les 14.50 hores, trucant al telèfon 93 747 26 02 ja que els grups tindran un nombre màxim de persones. En cas no de poder assistir en les dates i hores proposades, el centre ofereix l’opció de contactar-hi per buscar una altra data.

Pel que fa a l’escola Mestre Pla, el centre ha programat dues xerrades informatives i visites al centre dimecres 13 de març, una en horari lectiu (15.15 h) i una altra fora de l’hora lectiu (17.15 h), a les quals es demana que les famílies assisteixin sense els seus fills i filles. Ambdues tindran una durada aproximada d’una hora.

L’endemà, 14 de març, l’escola Bonavista ha previst fer la xerrada informativa a les 14.45 hores, mentre que mitja hora més tard engegarà la visita a les instal·lacions, també adreçada només a les famílies.

La setmana següent, dimecres 20 de març, l’escola El Sol i La Lluna ha programat una visita a les instal·lacions de 15 a 16.30 hores i una xerrada informativa de 16.30 a 17 hores. Aquest mateix centre també ofereix la possibilitat de visita dissabte 23 de març, de 10 a 12 hores, prèvia confirmació d’assistència per telèfon a l’escola (93 747 29 06).

En el cas de l’escola Sant Esteve, la xerrada informativa i la visita a les instal·lacions tindrà lloc dijous 21 de març a les 17 hores, mentre que l’INS Castellar les ofereix dimarts 26 de març a les 18 hores (en aquest cas, només per a famílies).

Finalment, cal assenyalar que el col·legi El Casal dona opció a concertar entrevistes individuals i visites personalitzades trucant al telèfon 93 714 67 51 o enviant un correu electrònic a l’a/e secretaria@elcasal.net.

Podeu consultar tota la informació sobre el calendari de visites i portes obertes a les escoles aquí: http://www.castellarvalles.cat/27550/descriptiu/

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40