Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Anton Aubanell, en un moment de l'espectacle "Geometria amb bombolles de sabó", que va inaugurar la Setmana de la Ciència 2018.
Anton Aubanell, en un moment de l'espectacle "Geometria amb bombolles de sabó", que va inaugurar la Setmana de la Ciència 2018.

Més de 1.300 persones han assistit a les activitats de la Setmana de la Ciència 2018 que s’ha dut a terme a El Mirador

Dilluns 19 de novembre de 2018

Els monòlegs científics de Big Van Ciència van posar ahir el punt i final a la Setmana de la Ciència 2018 que s’ha celebrat a Castellar i que ha consistit en una trentena d’activitats relacionades amb diverses matèries d’aquest àmbit organitzades per El Mirador, amb la col·laboració de l’INS Castellar, el Servei Educatiu Vallès Occidental VIII i l’Associació de Comerciants.

Més de 1.300 persones s’han apropat a l’equipament per gaudir de les propostes divulgatives i de lleure programades, que incloïen tallers i  espectacles sobre robòtica, matemàtiques, química, física quàntica, òptica i astronomia, entre d’altres. Les activitats que han atret un major nombre de públic han estat les adreçades als infants més petits, així com també el planetari, les taules de llum i la robòtica.

La regidora d’Innovació i Gestió del Coneixement, Marta Roman, s’ha mostrat satisfeta amb les dades de participació a la proposta, amb la qual “esperem haver estat capaços de contribuir a l’apropament de la ciència, a desmitificar-la i a trencar uns estereotips que sovint esdevenen barreres que cal superar”.

Roman ha agraït la implicació de totes les persones que han fet possible “aquesta primera Setmana de la Ciència a El Mirador, que esperem poder fer créixer en qualitat i interès de cara a edicions posteriors”. En aquest sentit, la regidora apunta que s’ha iniciat un període de valoració del transcurs de la iniciativa, obert a la participació de tothom, durant el qual “contactarem amb tots els actors que hi han intervingut per recollir les seves impressions”.

Àlbum de fotos de la Setmana de la Ciència 2018 

Setmana de la Ciència 2018 a El Mirador

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40