Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Els ajuts es podran sol·licitar del 24 de setembre al 14 d'octubre.
Els ajuts es podran sol·licitar del 24 de setembre al 14 d'octubre.

Els joves nascuts entre 1993 i 2002 podran sol·licitar ajuts a la mobilitat per raó d’estudis del 24 de setembre al 14 d’octubre

Dilluns 17 de setembre de 2018

Per accedir a la subvenció és indispensable l’empadronament a Castellar com a mínim 12 mesos abans de sol·licitar-la i cursar estudis que no s’ofereixin a la vila

L’Ajuntament ha creat una línia de subvencions a la mobilitat per als i les joves nascuts/des entre els anys 1993 i 2002 que es desplacin fora de Castellar el curs 2018-2019 per cursar estudis postobligatoris que no s’ofereixen al municipi.

En aquest sentit, caldrà que els i les alumnes realitzin graus universitaris, cicles formatius de grau mitjà o superior o programes de formació i inserció a fora de Castellar. A més, per poder accedir a aquesta subvenció, caldrà estar empadronat a la vila com a mínim 12 mesos abans de fer-ne la sol·licitud.

En el cas dels i les estudiants que s’hagin de desplaçar a Sabadell per cursar els seus estudis, la quantia de la subvenció serà de 100 euros, mentre que si el desplaçament s’ha de realitzar a altres municipis, es concediran 200 euros als estudiants que compleixin els requisits.

El termini per demanar les subvencions, tant de forma telemàtica al web municipal com presencialment al Servei d’Atenció Ciutadana (pl. d’El Mirador) s’obrirà dilluns vinent, 24 de setembre, i es tancarà el 14 d’octubre (cal remarcar que no s’acceptarà cap sol·licitud arribada abans del 24 de setembre).

Cal tenir en compte també que les subvencions es concediran per ordre d’arribada de les sol·licituds estimades positivament, fins a esgotar el pressupost disponible, que és de 50.000 euros.

Tota la informació relativa a aquesta subvenció per facilitar la mobilitat per raó d’estudis es pot trobar a l’enllaç www.castellarvalles.cat/ajutstransportjoves. En cas de tenir algun dubte sobre la tramitació, es poden fer consultes a la Regidoria de Joventut (c. de Portugal, 2, Espai Tolrà) o al correu electrònic castellarjove@castellarvalles.cat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40