Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El Servei Local d'Ocupació està ubicat a les dependències municipals de l'Espai Tolrà al carrer de Portugal.
El Servei Local d'Ocupació està ubicat a les dependències municipals de l'Espai Tolrà al carrer de Portugal.

Més de 1.400 usuaris de la borsa de treball de l’Ajuntament han trobat feina en els darrers dos anys i mig

Dimecres 11 de juliol de 2018

El Servei Local d’Ocupació ha dut a terme més de 9.000 atencions d’orientació laboral durant el mateix període

Un total de 1.416 persones que han utilitzat el Servei Local d’Ocupació (SLO) en els darrers dos anys i mig han trobat feina, ja sigui a través d’ofertes gestionades per la borsa de treball municipal o a través d’altres vies.

De l’1 de gener de 2016 al 30 de juny de 2018, aquest servei, adscrit a la Regidoria d’Educació, Formació i Ocupació, ha dut a terme més de 9.000 atencions d’orientació laboral, entre entrevistes, assessoraments i tutories individualitzades, sessions grupals i informatives i seguiments d’usuaris del Club de la Feina.

L’SLO ha gestionat durant el mateix període un total de 723 ofertes de treball. D’aquestes, s’han pogut cobrir amb usuaris de la borsa de treball 354 del total de llocs oferts, el que equival a un percentatge del 49%. Segons dades del SLO, per cada lloc de treball es contacta de mitjana amb 10 usuaris de la borsa, mentre que l’empresa demandant rep de mitjana 6 perfils de persones candidates que estan inscrites al servei.

A més, i també en els darrers dos anys i mig, el servei ha donat d’alta 658 demandants de feina a la borsa de treball, de les quals 368 són dones i 290 són homes.

L’SLO, que es troba situat a l’Espai Tolrà (c. Portugal, 2), és un servei d'intermediació laboral adreçat tant a empresaris com a demandants d'ocupació. Mitjançant la publicació d'ofertes de treball es facilita als empresaris una preselecció de currículums que s'adeqüen al perfil que han definit prèviament. De la mateixa manera, aquesta gestió d'ofertes permet als demandants d’ocupació presentar les seves candidatures als llocs de treball oferts. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40