Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Els participants, en el moment de la ruixada final de la jornada.
Els participants, en el moment de la ruixada final de la jornada.

325 alumnes del cicle superior de primària han participat d’una jornada esportiva escolar

Divendres 15 de juny de 2018

La iniciativa, que es du a terme per setè curs consecutiu, ha tingut lloc a les pistes municipals d’atletisme

Uns 325 estudiants de 6è de primària de Castellar del Vallès i de 5è i 6è de primària Sant Llorenç Savall han pres part avui divendres de la jornada esportiva escolar, una proposta que se celebra per setè curs consecutiu i que és organitzada pel grup de treball d’especialistes d’educació física del Servei Educatiu del Vallès Occidental VIII i pel Consell d’Infants.

Les pistes municipals d’atletisme han estat un any més l’escenari d’aquesta iniciativa que té per objectiu que els alumnes dels diferents centres gaudeixin d’una estona de convivència, cooperació i esport. Els nois i noies s’han distribuït en equips integrats per alumnes de totes les escoles participants per fer les proves programades, de 10 minuts de durada i que no tenen caire competitiu: futbol humà, colt ball, matar, pedra, paper i tisores, “pitxi” peu, relleus d’aigua, futbol cranc, tres en ratlla, pinfuvote, galls, gallines i escurçons, mataconills i caçamones. La tria de les proves que s’han realitzat s’ha dut a terme a partir de les propostes que els alumnes han fet arribar al Consell d’Infants.

La jornada ha finalitzat amb una ruixada col·lectiva i, a més, ha comptat amb repartiment de fruita gentilesa de Fruites Mari.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40