Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge promocional del concurs de cartells de Festa Major.
Imatge promocional del concurs de cartells de Festa Major.

L’Ajuntament dóna a conèixer les bases del concurs de cartells de la Festa Major 2018

Dimecres 13 de juny de 2018

Els participants, que han de ser majors de 16 anys, podran presentar les seves propostes des de la setmana que ve i fins al divendres 29 de juny

Les persones majors de 16 anys interessades a participar al concurs per triar la imatge del cartell de la Festa Major 2018 podran presentar les seves propostes a partir de la setmana que ve i fins al divendres 29 de juny. Així ho especifiquen les bases del concurs, que l’Ajuntament de Castellar del Vallès ha donat a conèixer aquesta setmana.

Per poder optar a l’únic premi de 600 euros que concedirà el jurat, els cartells proposats (un per participant) podran ser de tema lliure, hauran de tenir un disseny original i inèdit, i no podran haver estat presentats o premiats en cap altre certamen ni ser una adaptació o modificació d’obres anteriors. Les bases també especifiquen que els cartells es podran realitzar en qualsevol estil o tècnica.

Els originals, que hauran d’incloure la marca del municipi i les frases “Festa Major 2018 Castellar del Vallès” i “Del 7 a l’11 de setembre”, s’hauran de presentar al registre General de l’Ajuntament (El Mirador, dilluns i divendres de 8.30 a 14.30 h i de dimarts a dijous de 8.30 a 19 h).

El jurat es reunirà el dia 2 de juliol, i per al seu veredicte tindrà en compte la creativitat de la proposta, la seva capacitat comunicativa, l’adequació a la temàtica festiva, el seu colorit i la versatilitat per adaptar-se a diferents formats, a més de l’esforç de l’autor, la vessant artística i l’originalitat.

Podeu consultar les bases completes del concurs clicant el següent enllaç: www.castellarvalles.cat/cartellfestamajor

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40