Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

La Policia Local deté el presumpte autor d’un robatori al carrer de Jaume I

Dilluns 11 de juny de 2018

La Policia Local va detenir el passat dissabte, 9 de juny, un home de 38 anys com a presumpte autor d’un robatori a un domicili del carrer de Jaume I de la vila. La intervenció es va iniciar arran d’una trucada telefònica d’un veí que alertava de la presència d’un individu sospitós a l’interior d’un habitatge.

Una vegada personada la patrulla, els agents van observar que l’individu es trobava amagat dins el recinte de la casa en possessió de joies i amb diversos estris que podria haver fet servir per entrar-hi. A més, van observar una finestra oberta i indicis que aquesta persona podria haver escalat la façana per accedir a l’habitatge.

L’individu, que va ser detingut i posat a disposició judicial, podria estar relacionat amb diversos robatoris a interiors de domicili que han tingut lloc en els darrers mesos a Castellar.  En aquest sentit, la Policia Local ha explicat que dissabte es va fer servir el mateix modus operandi que en ocasions anteriors.

Cal recordar que la Policia Local havia intensificat recentment la vigilància, incloent patrullatges a peu i de paisà, per prevenir possibles conductes delictives.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40