Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

D'esquerra a dreta, la directora de l'Escola Municipal d'Adults, Antònia Pérez, la tècnica d'educació i joventut, Eva Sala, i el 1r tinent d'alcalde, Joan Creus.
D'esquerra a dreta, la directora de l'Escola Municipal d'Adults, Antònia Pérez, la tècnica d'educació i joventut, Eva Sala, i el 1r tinent d'alcalde, Joan Creus.

L’Ajuntament de Castellar del Vallès participa al Workshop Planet Youth de Tarragona

Dimecres 18 d'abril de 2018

El municipi formarà part properament d’un programa comunitari prevenció de drogues implantat amb èxit a Islàndia

Una representació de l’Ajuntament de Castellar del Vallès, formada pel 1r tinent d’alcalde, Joan Creus, la tècnica d’educació i joventut, Eva Sala, i la directora de l’Escola d’Adults, Antònia Pérez, ha participat al 2n Workshop Planet Youth Tarragona que ha tingut lloc aquesta setmana a Tarragona.

L’ajuntament d’aquesta ciutat i l’Icelandic Centre for Social Research and Analisy (ICSRA), amb la col·laboració de la Fundació Smart Mediterranian City, la Universitat Rovira Virgili i el Reykjavik City Hall, han organitzat aquest esdeveniment amb l’objectiu donar a conèixer el Planet Youth, un programa comunitari per a la prevenció de drogues i la promoció de la salut basat en l’evidència científica.

Es tracta d’un projecte que ha aconseguit disminuir dràsticament els consums d’alcohol, cànnabis i tabac entre la població juvenil a través del compromís polític i l’aposta continuada de crear entorns saludables i de qualitat per a tota la ciutadania.

Al llarg dels dos dies del Workshop, els assistents han pogut escoltar les ponències de responsables islandesos del programa i de professionals sociosanitaris en l’àmbit de la prevenció d’addiccions i drogodependències.

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha realitzat contactes amb els diferents partners del projecte per tal que properament es pugui implantar la metodologia del Planet Youth al municipi.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40