Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge promocional de l'espectacle.
Imatge promocional de l'espectacle.

La comèdia "Adossats", de Ramon Madaula, es representarà dissabte a l’Auditori Municipal amb les entrades exhaurides

Dimecres 11 d'abril de 2018

L’Auditori Municipal Miquel Pont acollirà dissabte, 14 d’abril, una nova proposta teatral de la temporada cultural d’hivern-primavera 2018, que ha penjat el cartell d’entrades exhaurides. Es tracta de la comèdia Adossats, escrita per Ramon Madaula i interpretada pel mateix Madaula, Jordi Bosch, Rosa Renom, Marieta Sánchez, Guillem Ballart i Camilo García. Aquest darrer actor substituirà Carles Canut, a causa d’una malaltia.

El muntatge, que parteix de la celebració del dia de Sant Jordi per part d’una família catalana de classe mitjana, s’ambienta en una urbanització de cases adossades del Vallès Occidental. Allà, tres generacions de Jordis es reuneixen per celebrar plegats el dia del patró de Catalunya. Així s’inicia una història sobre les relacions familiars i les influències que van de pares i fills que intenta donar resposta a la pregunta següent: què ens uneix realment als nostres parents?

L’espectacle, dirigit per Jordi Casanovas, començarà a les 20.30 hores i tindrà una durada aproximada de 100 minuts.

Podeu consultar la resta de propostes de la temporada cultural de l’Auditori als webs www.auditoricastellar.cat i www.castellarvalles.cat/teatreimusica.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40