Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

La participació a la gimcana romandrà oberta del 14 al 24 d'abril.
La participació a la gimcana romandrà oberta del 14 al 24 d'abril.

Torna la gimcana lingüística “A l’abril cada paraula val per mil”, que enguany compta amb la participació de 55 comerços

Dimecres 11 d'abril de 2018

El Servei Local de Català, Comerç Castellar i l’Ajuntament de la vila organitzen per tercer any consecutiu la proposta “A l’abril cada paraula val per mil”, una exposició de cartells amb paraules i la seva etimologia que s’exposaran del 14 al 24 d’abril en 55 comerços castellarencs. L’objectiu de la proposta és conscienciar de la riquesa que representen totes les llengües i difondre el lèxic català, a més d’implicar el comerç en projectes relacionats amb la llengua catalana.

Enguany, a més, s’ha impulsat la 2a gimcana lingüística relacionada amb aquesta activitat, una proposta oberta a tota la població i que consisteix a emplenar amb les informacions requerides unes butlletes que des d’aquesta setmana ja es poden recollir als establiments que participen de la proposta. Un cop omplertes, les butlletes s’hauran de dipositar (entre el 14 i el 24 d’abril), a les urnes que estaran situades al Mercat Municipal i a la Biblioteca Municipal Antoni Tort.

Entre les butlletes que s’hagin respost correctament, el 25 d’abril se sortejaran tres vals per valor de 30 euros, que es lliuraran als guanyadors el dia 9 de maig.

La llista completa d’establiments i les bases de la gimcana es poden consultar al web municipal: http://www.castellarvalles.cat/14352/descriptiu/-2438/.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40