Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge promocional de l'espectacle.
Imatge promocional de l'espectacle.

El Centre de Titelles de Lleida portarà a l’Auditori l’espectacle familiar "El petit piano" diumenge 8 d’abril

Dimecres 4 d'abril de 2018

L’espectacle El petit piano, del Centre de Titelles de Lleida, és la propera proposta del cicle de teatre familiar de la temporada d’hivern-primavera 2018 a l’Auditori Municipal Miquel Pont, que s’hi podrà veure el proper diumenge 8 d’abril a l’hora habitual, les 12 hores.

Es tracta d’un muntatge que convida a compartir una experiència teatral, lúdica i musical, a partir de l’experiència de la Nona, que, quan sent el seu avi tocar l’antic piano de casa seva, descobreix que alguns d’aquests instruments amaguen històries meravelloses. Segons l’avi, aquest va ser el primer piano d’un infant que era trapella i juganer, com qualsevol altre, però, alhora, apassionat per la música: qui un dia fou l’Enric Granados. A través de la seva música, recreada en viu per tres concertistes i de les mans d’una actriu i un actor, tots dos titellaires, el públic poc endinsar-se en el joc escènic d’uns titelles i d’uns dibuixos animats que evoquen i descriuen, d’una manera amena i divertida, el perfil artístic i humà d’aquest músic.

Joan-Andreu Vallvé és l’autor, el director, escenògraf i el dissenyador de les titelles d’aquest espectacle recomanat per a públic a partir de 3 anys que té una durada aproximada de 55 minuts.

El preu de l’entrada a taquilla és de 6 euros, tot i que el cost és de 5 euros si es fa compra anticipada d’entrades al web www.auditoricastellar.cat. A més, les famílies nombroses o monoparentals que presentin carnet acreditatiu podran obtenir cadascuna de les entrades a un preu de 4 euros si en fan la compra a taquilla o de manera anticipada al Servei d’Atenció Ciutadana.

Més informació sobre els espectacles de la temporada i la venda d’entrades als webs www.auditoricastellar.cat i www.castellarvalles.cat/teatreimusica.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40