Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge promocional de la Fira de Sant Josep 2018.
Imatge promocional de la Fira de Sant Josep 2018.

Una seixantena de parades seran dilluns a la Fira de Sant Josep, que enguany torna a la plaça d’El Mirador

Dimarts 13 de març de 2018

A banda del mercat d’aliments artesanals del 19 de març, la Fira inclou activitats diverses durant tot el cap de setmana

Una seixantena parades vingudes d’arreu de Catalunya oferiran els seus productes el proper dilluns en el marc de la fira d’aliments artesanals que es porta a terme cada any a la vila i que enguany tornarà a l’emplaçament de la plaça d’El Mirador.

Com és habitual, entre els productes que s’hi podran trobar hi ha embotits, formatges, vins i caves, pastisseria, llegums, pa, llaminadures, herbes i tes, bacallà, mel o melmelada. A tota aquesta oferta alimentària s’hi han de sumar les parades que instal·laran diverses entitats per donar a conèixer les seves tasques respectives.

El 19 de març, festa local a la vila, les activitats de la Fira de Sant Josep, que estarà oberta de 10 a 20 hores, inclouran el tradicional repartiment de coca a les 10.30 hores i el repartiment de crema catalana, que es va recuperar l’any passat, a les 17.30 hores. A la mateixa hora començarà també una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Jovenívola de Sabadell.

A més, també s’ha programat, d’11.30 a 12 hores, la 2a edició del concurs de cuina del ganxet proposat per ERC. El lliurament de premis tindrà lloc a les 13 hores.

“Petits Concerts de Sant Josep”, Roda de Ball de Gitanes i Fira “Esplay” i concert Marama o la flor de l’esperança

Tot i que les activitats tradicionals de la Fira de Sant Josep es concentraran el dilluns, durant tot el cap de setmana tindran lloc diverses propostes culturals i lúdiques.

Així, la plaça Major acollirà dissabte, 17 de març, la tercera edició dels “Petits Concerts de Sant Josep”, una proposta musical organitzada per Acció Musical Castellar que es durà a terme de 10.30 a 14 h.

L’endemà, diumenge 18 de març, s’ha programat la Gran Ballada de la Roda del Vallès, que organitza l’entitat Ball de Gitanes de Castellar i que comptarà amb les colles convidades de Lliçà d’Amunt, Montmeló i l’Ametlla.

D’altra banda, durant tot el cap de setmana (del 17 al 19 de març, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h), l’Espai Tolrà es convertirà en la capital de l’univers de Playmobil, amb la 2a Fira Esplay organitzada per Smartplay i TotClicks. Entre d’altres  propostes, hi haurà exposició de diorames de gran format, una galeria de figures Playmobil gegants, un sorteig d’un lot de productes Playmobil, tallers de creativitat, jocs educatius i un gran parc infantil. El preu de l’entrada per poder gaudir de totes aquestes propostes és de 3,5 euros (l’entrada serà gratuïta per als menors de 2 anys).

Cal destacar també la Ruta dels Aparadors Playmobil que des de principis de març i fins al fins al proper divendres, dia 16, vincula el teixit comercial de la vila amb aquest esdeveniment, amb la col·laboració de Comerç Castellar. Podeu consultar aquí els establiments que han decorat els aparadors amb diorames i figures Playmobil gegants http://www.castellarvalles.cat/14352/acte/9311/.

També s’ha inclòs en el programa d’actes de Sant Josep 2018 l’espectacle solidari Marama o la flor de l’esperança, que combina un conte de Josep Lluís Badal amb cançons tradicionals africanes. La proposta, que forma part del projecte musicocoral Cantem Àfrica, tindrà lloc a l’Auditori Municipal diumenge 18 de març, a les 12 hores.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40