Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El Senyor Claqueta, en una de les sessions del BRAM! Escolar.
El Senyor Claqueta, en una de les sessions del BRAM! Escolar.

El 5è BRAM! Escolar començarà demà, 30 de gener, amb la sessió d’El Meu Primer Festival per a alumnes de P3

Dilluns 29 de gener de 2018

Les projeccions programades enguany pel Club Cinema Castellar Vallès i la Guia Didàctica comptaran amb l’assistència de 3.179 alumnes

Una projecció cinematogràfica per a alumnes de P3 donarà el tret de sortida, demà dimarts, 30 de gener, a una nova edició del BRAM! Escolar de Castellar del Vallès. Aquesta és una iniciativa conjunta de la Guia Didàctica i el Club Cinema Castellar Vallès (CCCV) que es durà a terme, per cinquena vegada consecutiva, de forma paral·lela la Mostra de Cinema de la vila, que començarà el 23 de febrer.

El gruix de les propostes del BRAM! Escolar implicarà un total de 3.179 alumnes castellarencs de P3 a 2n de Batxillerat i de l’Escola Municipal d’Adults, que assistiran a alguna de les 18 projeccions programades a l’Auditori Municipal fins a principis de març.

D’entre les propostes que es projectaran, destaca que tots els alumnes d’educació infantil gaudiran d’una selecció de curtmetratges d’El Meu Primer Festival, una mostra anual de cinema que té lloc a diversos municipis de Catalunya impulsada i coordinada per l’Associació Cultural Modiband. Com ja es va fer en les anteriors edicions del BRAM! Escolar, enguany s’han dissenyat dues programacions diferents (una per a P3 i una altra per a P4 i P5 junts) que seran amenitzades per un animador que rep el nom de “Senyor Claqueta”.

Pel que fa als alumnes de primària, destaquen títols com La vida d’en Carbassó i Captain Fantastic, mentre que a secundària es podran veure Tomboy i Persépolis, entre d’altres.Els alumnes de P3 a 4t de primària veuran els títols en versió doblada mentre que els de 5è i 6è primària, els de secundària i els de l’Escola d’Adults els podran veure en versió original subtitulada.

Com en les edicions anteriors del BRAM! Escolar, els títols triats per la Guia Didàctica i el CCCV permeten un treball educatiu a l’aula, tant abans com després del visionat. Així, els centres educatius han rebut els dossiers pedagògics de totes les projeccions, que també poden trobar al web de l’Ajuntament. A més, la Guia Didàctica manté les set maletes pedagògiques de les anteriors edicions del BRAM! Escolar, una per a cada cicle educatiu, amb les pel·lícules i dossiers impresos, que els centres poden demanar en préstec.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40