Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge promocional de la campanya.
Imatge promocional de la campanya.

La Ludoteca engega fins al 10 de febrer l’onzena edició de la campanya d’intercanvi de disfresses i complements

Dimarts 16 de gener de 2018

La Ludoteca Municipal Les 3 Moreres ha posat en marxa aquesta setmana la campanya d’intercanvi de disfresses i complements que es porta a terme durant les quatre setmanes anteriors a la festivitat de Carnestoltes i que enguany arriba a l’onzena edició.

Com cada any, el servei, que és obert a tota la població, consisteix a intercanviar disfresses i complements, com poden ser perruques, màscares o cinturons, que ja no s’utilitzen per altres que els usuaris trobaran exposades a la Ludoteca. Els únics requisits demanats per poder gaudir d’aquest servei és que les disfresses i complements que s’hi portin estiguin en bon estat de conservació i higiene.

Els objectius principals d’aquesta campanya són, d’una banda, que els infants puguin gaudir d’un ventall ampli de disfresses i complements sense que això comporti una despesa per a la família. També és pretén aconseguir que els nens i nenes valorin les disfresses pel fet que estimulen el joc, la diversió i la imaginació, i no com objectes de consum o d’acumulació, així com també potenciar entre les famílies la reutilització com a forma de contribuir a preservar el medi ambient.

El servei romandrà actiu fins al dissabte 10 de febrer, de dilluns a divendres de 17 a 19.30 hores, i també els dissabtes al matí, d’11.30 a 13.30 hores.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40