Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Els alumnes, en un moment de la visita.
Els alumnes, en un moment de la visita.

Els alumnes de les sessions inicials de català visiten el Palau Tolrà

Dimarts 5 de desembre de 2017

Els alumnes de les sessions inicials de català de Castellar del Vallès van fer dijous passat, 30 de novembre, una visita guiada al Palau Tolrà de la mà de l’arxivera municipal, Sílvia Sáiz.

El recorregut que van fer els va permetre conèixer la història d’un dels edificis del municipi que va construir la família Tolrà i que en l’actualitat acull la seu de l’Ajuntament de la vila. A més, també van conèixer la Sala de Plens, situada a l’edifici de Ca l’Alberola, on l’arxivera els va mostrar els colors de la bandera i la modificació que ha patit l’escut de la vila al llarg dels anys, i els va explicar els diferents noms del municipi des de l’any 945.

Aquesta visita forma part del conjunt d’activitats complementàries que es porten a terme tant des del Servei de Català de la vila com des del Consorci per a la Normalització Lingüística amb l’objectiu de contribuir a la cohesió del grup a partir de la realització de propostes fora de la dinàmica de l’aula. Aquestes activitats propicien la interacció dels alumnes, així com la descoberta d’un entorn de ciutat amb les seves possibilitats lúdiques, culturals i socials.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40