Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L’Ajuntament ofereix el 4 de desembre una sessió informativa sobre nous cursos de formació ocupacional

Dimecres 29 de novembre de 2017

L’Ajuntament de Castellar del Vallès oferirà el proper dilluns, 4 de desembre, una sessió informativa sobre nous cursos de formació ocupacional que es preveu que s’iniciïn entre els mesos de desembre i febrer.

D’una banda, durant el mes de desembre començarà un curs d’activitats de gestió administrativa en la relació amb el client (CP nivell 2), de 840 hores, que finalitzarà durant el mes de juliol. D’altra banda, el febrer de 2018 engegarà el segon curs, d’operacions d’enregistrament i tractament de dades i documents (CP nivell 1), que 450 hores, que s’allargarà fins al mes de juny.

El Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu són les organitzacions que subvencionen aquestes formacions, que s’adrecen específicament a persones en situació d’atur. En aquest sentit, cal tenir en compte que, per accedir-hi, és requisit indispensable estar inscrit com a demandant d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya (c. de la República, 45-47) abans de l’inici del curs.

Les persones que compleixin aquests requisits i que tinguin interès en inscriure’s als cursos poden assistir a la sessió informativa del 4 de desembre, a les 11 hores al Servei local d’Ocupació (c. Portugal, 2, Espai Tolrà), durant la quals també es farà una preselecció d’alumnes. Cal confirmar assistència prèviament al Servei Local d’Ocupació, presencialment, per telèfon trucant al 93 714 40 40 o bé enviant un correu electrònic a dpeio@castellarvalles.cat

 

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40