Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'un moment de l'espectacle.
Imatge d'un moment de l'espectacle.

Música, dansa, paraules i imatges es donaran la mà dissabte a l’Auditori a l’espectacle "Federico García", de Pep Tosar

Dimarts 14 de novembre de 2017

Les entrades anticipades es poden comprar a www.auditoricastellar.cat

El muntatge Federico García, de Pep Tosar, arribarà el proper dissabte, 18 de novembre, a l’Auditori Municipal Miquel Pont. Es tracta d’una nova proposta de la temporada teatral de setembre a desembre programada per l’Ajuntament, que ofereix una mirada polièdrica a la figura del poeta.

Així, música, dansa, paraules i imatges es donaran la mà damunt de l’escenari per mostrar un espectacle que es basa en la vida i obra de Federico García Lorca i que, per fer-ho, compta amb sis elements dramàtics com són la guitarra flamenca, el cant, el ball, la percussió, el recitat i el vídeo documental. En total, deu escenes que intenten recollir, de manera cronològica i amb un viatge en tren com a eix narratiu, els episodis més destacats de la vida del poeta, connectats a més amb les seves obres.

Per completar el relat de Federico García, Tosar ha comptat amb diversos testimonis, com el de la biògrafa del poeta Antonia Rodrigo; una neboda de Lorca, Vicenta Fernández-Montesinos García; o l’expert en el poeta Juan de Loxa, entre d’altres.

Dalt de l’escenari, a més de Tosar, hi haurà les figures més destacades del nou flamenc espanyol, com són el músic i guitarrista Marc López, el bailaor i coreògraf José Maldonado, la cantaora i actriu Mariola Membrives i el percussionista David Domínguez.

L’Ajuntament porta a l’Auditori aquest espectacle amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Entrades anticipades i abonaments de temporada

Per assistir a l’espectacle, es poden comprar entrades anticipades a un preu de 10 euros (12 euros si es compren a la taquilla de l’Auditori, oberta una hora abans de l’inici de la funció) al web www.auditoricastellar.cat. El descompte de 2 euros sobre el preu de l’entrada també es pot aconseguir adquirint les entrades al Servei d’Atenció Ciutadana, dilluns i divendres de 8.30 a 14.30 hores i de dimarts a dijous de 8.30 a 19 hores, o si es pertany a algun dels col·lectius següents: menors de 25 anys, majors de 65 anys, persones voluntàries per la llengua del Servei de Català, alumnes de l’Aula d’Extensió Universitària, persones sòcies de l’ETC que hauran d’acreditar aquesta condició exhibint el carnet corresponent, i persones posseïdores del carnet de la xarxa de Biblioteques, que també hauran d’exhibir-lo.

El web www.auditoricastellar.cat també ofereix abonaments als espectacles que resten de la temporada, que són, a més de Federico García, Ciara, amb Àngels Bassas;i Viena, punt de trobada, amb l’Orquestra de Cambra Terrassa 48.

Podeu consultar tota la informació sobre els espectacles programats i la venda d’entrades i abonaments als webs www.castellarvalles.cat/teatreimusica i www.auditoricastellar.cat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40