Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge promocional de la Setmana del Terror Jove 2017.
Imatge promocional de la Setmana del Terror Jove 2017.

La sisena edició de la Setmana del Terror Jove de Castellar inclou dues propostes els dies 27 d’octubre i 1 de novembre

Dimecres 18 d'octubre de 2017

L’Ajuntament de la vila, dins de la programació de Castellar Jove, i amb la col·laboració de Taulacció i el Fòrum Jove, ha organitzat un any més la Setmana del Terror Jove, una proposta que enguany arriba a la sisena edició amb dues activitats relacionades amb aquesta temàtica.

La primera de les iniciatives programades és el tradicional túnel del terror, que enguany se celebrarà als soterranis de l’Espai Tolrà divendres 27 d’octubre, entre les 17 i les 23 hores. D’altra banda, la segona proposta de la Setmana del Terror 2017 consistirà en la projecció dels tres films que formen part de la saga de terror Insidious, que es podran veure a partir de les 16 hores de l’1 de novembre a la Sala d’Actes d’El Mirador. Així, la primera pel·lícula de la saga es projectarà a les 16 hores, mentre que els capítols 2 i 3 de la mateixa es podran veure, respectivament, a les 18 hores i a les 20 hores.

Per poder assistir a qualsevol de les activitats, caldrà recollir les entrades, que són gratuïtes, a la Regidoria de Joventut (Espai Tolrà, c. Portugal, 2), de dilluns a dijous de 16 a 19.30 hores. Cal tenir en compte que les entrades són limitades, i que només se’n donarà una per persona.

Tot i que la Setmana del Terror Jove és una iniciativa oberta a tota la població, caldrà tenir un mínim de 12 anys per poder-hi participar. És per això que, per poder assistir a les propostes, els menors d’edat hauran de portar signada pel pare, la mare o el tutor o tutora legal l’autorització que se’ls facilitarà amb les invitacions.

Per a més informació, podeu trucar al telèfon 93 714 40 40 (Regidoria de Joventut), enviar un correu electrònic a castellarjove@castellarvalles.cat o consultar el Facebook de Castellar Jove. També podeu consultar la programació completa a www.castellarvalles.cat/setmanadelterror

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40