Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Encara hi ha places lliures a l'oferta formativa del centre.
Encara hi ha places lliures a l'oferta formativa del centre.

L’Escola Municipal d’Adults manté oberta la inscripció d’alumnes per al curs 2017-2018

Dijous 21 de setembre de 2017

L’Escola Municipal d’Adults de Castellar del Vallès ha informat que manté obertes les inscripcions a la seva oferta formativa per al curs 2017-2018, que es va iniciar el passat dilluns, 18 de setembre, amb un total de 290 alumnes. Tot i que aquesta xifra suposa un augment d’uns 20 alumnes respecte el curs anterior, la direcció de l’escola ha informat que la inscripció de nous alumnes es manté oberta fins a exhaurir totes les places disponibles.

El centre ofereix estudis formació instrumental de primer, segon i tercer nivell, Graduat d’Educació Secundària (GES), preparació per a les proves d’accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior (que inclouen tastes d’oficis), preparació per a les proves d’accés a la Universitat de majors de 25 anys i de 45 anys, un curs per a nouvinguts, un curs de necessitats educatives especials i un taller de literatura.

Pel que fa als ensenyaments d’anglès, aquest curs s’ofereixen els nivells I, II, III (aquest últim equivalència MECR A2.2) i IV, tant en horari de matí com de tarda, de manera que la ciutadania de Castellar té una opció més a l’hora de formar-se per aconseguir les seves fites, tant professionals com personals.

Precisament, el centre ha informat que disposa de places en tots els seus grups i ensenyaments, a excepció d’un grup de vespre de nivell III d’anglès.

D’altra banda, cal recordar que l’Escola d’Adults és centre de suport de l’Institut Obert de Catalunya, fet que permet que els alumnes que volen aconseguir el Graduat d’Educació Secundària obligatòria a distància puguin resoldre dubtes i problemes a través del centre castellarenc.

Les inscripcions es podran formalitzar al mateix centre (c. dels Pedrissos, 9) de dilluns a divendres de 9 a 12.30 hores i de 18.30 a 21.30 hores.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40