Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L’Ajuntament invertirà 190.000 euros en aquesta nova fase de millora de l’accessibilitat i la mobilitat a la via pública.
L’Ajuntament invertirà 190.000 euros en aquesta nova fase de millora de l’accessibilitat i la mobilitat a la via pública.

Comença una campanya de pavimentació de vials i reparació de voreres centrada a les urbanitzacions

Dilluns 24 de juliol de 2017

L’Ajuntament invertirà 190.000 euros en aquesta nova fase de millora de l’accessibilitat i la mobilitat a la via pública

L’Ajuntament iniciarà aquesta setmana una nova campanya d’asfaltats i reparació de voreres a diversos carrers del municipi. Els treballs, que es prolongaran fins al mes de setembre, s’inclouen en una nova fase del projecte de pavimentació i conservació de vies públiques que, en aquesta ocasió, estarà centrada molt específicament en les urbanitzacions del municipi. L’execució anirà a càrrec de l’empresa Asfaltos Barcino i suposarà una inversió de 193.000 euros.

Així, es faran reparacions de paviment als carrers de les Roques i de la Font del Darrera de Sant Feliu del Racó, als carrers del Cim, de Comagrossa i de les Jeies d’El Balcó, al carrer de Santa Rosa de l’Aire-Sol D, i a diverses ubicacions d’El Racó i Can Font. D’altra banda, també es faran treballs d’asfaltat en diverses ubicacions del nucli urbà.

A banda de les obres de reparació d’asfalt, que suposaran un cost de 113.000 euros, l’Ajuntament invertirà 80.000 euros més en la reparació de voreres i guals del municipi. Concretament es repararan uns 80 punts de les urbanitzacions i del nucli urbà. Així, s’inclouen diversos carrers de Sant Feliu del Racó, El Racó, El Balcó i Can Font, així com diversos punts del nucli urbà.

Les obres consisteixen concretament en la reparació de trams de voreres existents malmeses pel pas del temps i pel seu ús i en actuacions en guals de vianants centrades a rebaixar el pendent dels trams de voreres que queden entre els passos de vianants. Aquest darrera actuació inclourà la col·locació de paviment tàctil per a invidents. L’objectiu és garantir l’accessibilitat, especialment perquè persones amb mobilitat reduïda o que portin cotxets puguin travessar sense dificultats un pas de vianants.

El projecte de pavimentació i conservació de vies públiques per a aquest 2017 es completarà amb treballs de pintura viària per tal de renovar la senyalització horitzontal a diversos punts del municipi. Aquesta actuació, a la qual es destinaran 60.000 euros més, es licitarà a finals d’estiu.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40