Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Alumnes de l'INS Puig de Creu amb la responsable dels Serveis Territorials d'Ensenyament al Vallès Occidental, M. Carme Vigués.
Alumnes de l'INS Puig de Creu amb la responsable dels Serveis Territorials d'Ensenyament al Vallès Occidental, M. Carme Vigués.

Els alumnes del PFI d’auxiliar d’hoteleria de l’INS Puig de la Creu participen en la cloenda comarcal del curs 2016-2017

Dilluns 19 de juny de 2017

El CAR de Sant Cugat del Vallès va acollir el passat dimecres, 14 de juny, la cloenda del curs 2016-2017 dels Programes de Formació i Inserció (PFI) del Vallès Occidental. L’acte, organitzat pels Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental de la Generalitat, va comptar amb l’assistència de bona part dels 15 alumnes que aquest curs han dut a terme el PFI d’auxiliar d’hoteleria (cuina i serveis de restauració) a l’Institut Puig de la Creu.

Aquesta és la primera vegada que s’organitza un acte conjunt a la comarca per cloure els PFI que s’hi imparteixen. Aquests programes formen part dels estudis postobligatoris que s’ofereixen des del Departament d’Ensenyament, duren un curs acadèmic (1.000 hores de formació) i estan adreçats a joves d’entre 16 i 21 anys que no han obtingut el graduat en ESO. L'objectiu dels PFI és proporcionar-los, d’una banda, la possibilitat de tornar al sistema educatiu i, de l’altra, l'aprenentatge imprescindible per accedir al mercat de treball.

L’Institut Puig de la Creu ofereix aquest programa des del curs 2013-2014. Aquesta oferta formativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, ja que cedeix les instal·lacions d’El Mirador i l’espai municipal de cuina Els Safareigs per a la impartició de les classes.

L’acte de cloenda dels PFI del Vallès Occidental va comptar amb l’assistència de la responsable dels Serveis Territorials d'Ensenyament al Vallès Occidental, M. Carme Vigués.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40