Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Foto de família de la recepció institucional.
Foto de família de la recepció institucional.

Recepció institucional per commemorar el desè aniversari del Grup de Recerca de la Pedra Seca del CEC

Divendres 17 de març de 2017

L’alcalde de la vila, Ignasi Giménez, i el 2n Tinent d’Alcalde, Aleix Canalís, han fet una recepció institucional aquest matí a la sala de plens de Ca l’Alberola als membres del Grup de Recerca de la Pedra Seca del Centre Excursionista de Castellar (CEC), amb motiu del seu desè aniversari.

L’acte pretenia ser un reconeixement a la tasca que els seus components porten a terme des de fa una dècada, quan es van proposar redescobrir i rehabilitar edificacions de pedra seca. En aquest sentit, l’alcalde ha volgut agrair la tasca d’aquest grup de persones que, “si no existís, ningú no sabria que a Castellar hi havia hagut una activitat vitivinícola tan important”, i ha destacat la feina que fan “de conservació de la història del municipi”.

A l’acte també hi han intervingut, a més de Giménez i Canalís, que ha volgut ressaltar que la recepció pretenia “posar en valor la feina feta”, Joan Roura, en representació del grup, que ha fet un repàs a la trajectòria del grup, i Jesús Gómez, president del Centre Excursionista de Castellar, que ha destacat que el Grup de Recerca de la Pedra Seca és “un dels més actius de l’entitat”.

Durant l’acte també s’ha tingut un record especial per a dos membres del grup ja desapareguts: Pere Cardona i Jaume Martí.

La recepció ha finalitzat amb una foto de família, que s’ha dut a terme als jardins del Palau Tolrà després del repartiment, per part de l’alcalde, d’un obsequi institucional consistent en una litografia d’Enric Aguilar.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40