Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'un moment de la presentació del nou Geoportal.
Imatge d'un moment de la presentació del nou Geoportal.

El nou Geoportal del web de l’Ajuntament inclou el planejament urbanístic actualitzat

Dijous 2 de març de 2017

L’Ajuntament estrena un nou mapa que inclou el carrerer i mostra la xarxa de transport públic i informació sobre serveis

L’Ajuntament de Castellar del Vallès va presentar ahir al vespre, a la Sala d’Actes d’El Mirador, el Geoportal, la nova eina d’informació geogràfica del portal web municipal www.castellarvalles.cat. El mapa interactiu, desenvolupat sobre la cartografia municipal, ha estat creat per l’empresa Absis i mostra, com a gran novetat, el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) aprovat recentment.

Segons es va explicar a la presentació, l’eina possibilita accedir a la dades urbanístiques de qualsevol parcel·la del municipi, amb un detall exhaustiu de la informació vinculada al nou planejament urbanístic, al cadastre urbà i al registre de planejament de la Generalitat de Catalunya.

Construït sobre diferents capes, el Geoportal de Castellar també aglutina informació temàtica sobre el carrerer, els equipaments municipals, diferents serveis com el de recollida de residus, o el mapa de mobilitat (amb les parades de transport públic, per exemple). La intenció, segons es va explicar, es anar afegint progressivament mapes temàtics, com el de les activitats econòmiques del municipi.

L’eina, que es pot consultar a http://geoportal.castellarvalles.cat/galeria, va ser presentada pel tinent d’alcalde de Planificació, Pepe González, i pel tècnic responsable del projecte, Jaume Ávalos.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40