Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Acords del Ple extraordinari del 13 de setembre

Dimecres 14 de setembre de 2016

Presa de possessió d’Elisabet Tena Blanch com a regidora

La sessió extraordinària del Ple municipal es va iniciar amb la presa de possessió d’Elisabet Tena Blanch, com a nova regidora del grup municipal de Decidim Castellar, en substitució de Joan Moyà Köhler, que en el passat Ple del mes de juliol va renunciar a l’acta de regidor.

Resolució d’al·legacions i ratificació de l’acord d’aprovació del text refós del Pla d’ordenació urbanística municipal

El Ple va acordar desestimar íntegrament les al·legacions presentades en relació amb l’expedient d’aprovació del text refós del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Castellar del Vallès, atès que es considera que el seu contingut no era objecte de l’exposició pública.

Així mateix es va ratificar l’acord pres pel Ple de l’Ajuntament de Castellar el dia 28 de juny de 2016, en relació a l’aprovació del Text Refós del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal de Castellar del Vallès. El document incorpora les prescripcions fetes per la Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona. També es va aprovar l’elevació de l’expedient del text refós a aquest mateix organisme per a la seva verificació, publicació i conseqüent executivitat.

L’acord es va aprovar amb els vots favorables dels 11 regidors de Som de Castellar – PSC i els 10 vots en contra dels regidors d’ERC, Decidim Castellar i CDC.

Aprovació del text refós del Pla especial de béns a protegir de Castellar del Vallès

El consistori va aprovar el text refós del Pla especial de béns a protegir de Castellar del Vallès, que incorpora les prescripcions fetes per la Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona en l’acord d’aprovació definitiva. L’acord també inclou elevar l’expedient a la Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona per a la seva verificació, publicació i conseqüent executivitat.

Aquest punt de l’ordre del dia també es va aprovar amb els vots favorables dels 11 regidors de Som de Castellar – PSC i els 10 vots en contra dels regidors d’ERC, Decidim Castellar i CDC.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40