Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Plantació de moreres a la pl. Sant Joan de Can Carner
Plantació de moreres a la pl. Sant Joan de Can Carner

La Regidoria de Manteniment finalitza diversos treballs d’arranjament i millora en equipaments i a la via pública

Dimecres 11 de maig de 2016

La Regidoria de Manteniment ha dut a terme les darreres setmanes diversos treballs d’arranjament i millora en diferents zones de la via pública i en alguns equipaments.

Així, d’una banda, s’han dut a terme dues actuacions de jardineria, ubicades al carrer Suïssa i a l’avinguda 11 de setembre. En el primer cas, s’ha procedit a retirar i netejar la vegetació del parterre situat al lateral de l’Espai Tolrà, mentre que a l’avinguda 11 de setembre s’han plantat begònies a les jardineres del carrer.

També han finalitzat els treballs a la plaça de Sant Joan, a Can Carner, que han consistit en el desplaçament de l’aparcament de bicicletes i en la plantació de dues moreres a la zona de petanca. A més, s’han reparat els bancs, que resten pendents de pintar a causa de les pluges dies, i s’arranjaran els aparells per fer exercici.

Actuacions en curs

D’altra banda, s’està treballant en la reparació de fuites del sistema hidràulic de les pilones de les zones de vianants dels carrers de Sala Boadella i Montcada. També s’estan duent a terme algunes adequacions elèctriques per ajustar-ne el funcionament, de manera que es preveu la seva posta en marxa per a la setmana que ve, si la meteorologia ho permet.

A més, a finals de la propera setmana està prevista la finalització dels treballs de millora del drenatge del pati de l’escola Emili Carles-Tolrà, que van començar el mes passat amb l’objectiu d’evitar que, quan plou, l’aigua quedi embassada a la superfície del pati. En aquesta mateixa escola també s’han fet actuacions a la teulada i s’ha canviat la il·luminació del gimnàs. Concretament, s’hi ha instal·lat sis projectors de leds. A més, s’està treballant en la substitució de dues portes d’accés a l’edifici i de diverses finestres.

Finalment, destaquen dues feines als carrer dels Pedrissos, que també es preveu que acabaran, si el temps ho permet, a finals de la setmana vinent. D’una banda, la substitució per part de Sorea d’un tram de la claveguera, que estava malmès, i, de l’altra, la reposició del paviment de panot de la vorera a càrrec de la brigada municipal. Amb la realització d’aquestes feines s’ha aprofitat per desplaçar uns metres la parada de l’autobús cap a la cruïlla entre el carrer de Pedrissos i el carrer d’Anselm Clavé.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40