Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de la rotonda, un cop finalitzada l'actuació.
Imatge de la rotonda, un cop finalitzada l'actuació.

L’Ajuntament redissenya una rotonda de la ronda de Llevant amb elements que recorden el passat industrial de la vila

Dimecres 20 d'abril de 2016

La Regidoria de Manteniment ha adequat recentment la rotonda de la ronda de Llevant ubicada davant del Complex Esportiu de Puigverd. El distribuïdor de trànsit és presidit ara per una sèrie d’elements que recorden el passat industrial de Castellar.

Concretament, s’hi ha col·locat una turbina, una vàlvula de tres vies i un colze de la canonada d’aspiració que s’han recuperat de les antigues fàbriques Tolrà. Tots aquests elements decoratius s’han sorrejat i pintat i presideixen la rotonda sobre diverses plataformes de formigó.

L’actuació, que ha dut a terme la Brigada municipal i els treballadors d’un pla d’ocupació, s’ha completat amb la retirada de tota la capa vegetal i la col·locació d’un film protector per evitar la sortida de males herbes. A més, s’ha col·locat una capa de geotèxtil a tota la superfície de la rotonda, que s’ha dividit en cinc pastilles diferenciades i s’ha reomplert amb grava de diferents colors reutilitzada d’altres actuacions i que hi havia a la Nau de la Brigada. S’han fet servir materials reciclats que requereixen un mínim manteniment.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40