Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Companys, amb barret, a la imatge promocional de l'exposició.
Companys, amb barret, a la imatge promocional de l'exposició.

L’Arxiu d’Història i l’Ajuntament inauguren el 10 de març una exposició sobre la relació de Lluís Companys amb Castellar

Dimecres 2 de març de 2016

L’Arxiu d’Història de Castellar i l’Ajuntament de la vila inauguraran el proper dijous dia 10 de març l’exposició “Companys a Castellar. La relació de Lluís Companys amb Castellar del Vallès”.

Es tracta d’una mostra que inclou una biografia del president català i diverses fotografies i detalls sobre alguns episodis que Companys va viure a Castellar del Vallès. Els textos de l’exposició han estat elaborats per Daniel Baldrís, Llorenç Genescà, Martí Llobet, Roger Rocavert i Oriol Vicente (que n’és també el comissari), mentre que les imatges han estat cedides per Maria Tort, Rosa Marcet, Joan Avellaneda, Teresa Tort, Paquita Antonell i l’Arxiu d’Història de Castellar.

L’acte, que començarà a les 18 hores al carrer de la Mina, 9, seu de l’Arxiu d’Història, es clourà amb una conferència que anirà a càrrec d’Arnau González Vilalta, doctor en Història i professor del Departament d’Història Moderna i Contemporània de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

La mostra es podrà visitar fins a finals d’aquest any, tots els dijous de 17 a 20 hores i els divendres de 10 a 13 hores. També es podran concertar visites concertades per a grups, enviant un correu electrònic a l’adreça arxiuhistoriacastellar@gmail.com.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40