Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Façana del Palau Tolrà

L’equip de govern remodela el cartipàs municipal

Divendres 18 de desembre de 2015

La renúncia al càrrec de regidor d’Óscar Lomas propicia un reajust de l’organització, que ara s’estructura en 17 regidories i un comissionat

L’alcalde, Ignasi Giménez, ha signat aquest migdia el decret d’organització del consistori amb l’objectiu de remodelar el cartipàs municipal després que ahir, en sessió plenària, el tinent d’alcalde de Finances i Serveis, Óscar Lomas, presentés la seva renúncia a l’acta de regidor per motius professionals.

L’organigrama s’estructura ara a partir de 17 regidories i el comissionat de planificació estratègica que du per títol “Projecte Castellar 20/20”. Entre els principals canvis d’aquest reajust respecte l’anterior cartipàs destaca que Joan Creus, regidor de Comunicació i comissionat del Projecte Castellar 20/20, assumirà també la Regidoria de Finances.

D’altra banda, Aleix Canalís serà nou portaveu del govern. El regidor traspassa la cartera de Manteniment a Pepe Leiva, i manté les competències sobre Sostenibilitat i Medi Natural i Esports. Canalís també serà el responsable de Cultura (un àmbit fins ara inclòs dins de la Regidoria de Dinamització Econòmica i Cultural).

Una altra novetat destacada és que la regidora Anna Màrmol, que es manté com a responsable Dinamització Econòmica, assumeix la gestió de la nova Regidoria d’Organització i Recursos Humans. Així mateix, Pepe González, regidor de Planificació, també ho serà de Recursos Generals i Serveis Municipals, amb competències sobre contractació, secretaria, assessoria jurídica, gestió de compres i seguiment de grans concessions municipals.

Finalment, s’ha creat la Regidoria d’Infància i Adolescència, que assumirà provisionalment Glòria Massagué, fins que al Ple de gener prengui possessió del càrrec de regidora Ángela Pappalardo (cobrint el lloc vacant que ha deixat Óscar Lomas). La que serà nova edil del grup municipal de Som de Castellar – PSC assumirà les competències d’aquesta nova regidoria, que inclou les polítiques d’infància, el consells d’infants i d’adolescència, la Guia Didàctica i l’àmbit de ciutats educadores.

La resta de delegacions d’Alcaldia no s’han modificat: Glòria Massaguè continua com a Regidoria de Salut, Serveis Socials i Habitatge; M. Antònia Puig continua com a regidora d’Educació, Formació i Ocupació; Pepa Martínez és la regidora de Programes Socials; Pepe Leiva segueix també com a regidor de Seguretat Ciutadana, Convivència i Civisme; i Dani Pérez continua al capdavant dels àmbits de Govern Obert i Joventut.

Tinències d’alcaldia

El nou organigrama municipal també ha comportat canvis dins de les tinències d’alcaldia. Continuen Ignasi Giménez, com a president de la Junta de Govern, i Joan Creus, com a primer tinent d’alcalde; Aleix Canalís ocuparà ara la segona tinència d’alcaldia; Anna  Màrmol serà la tercera tinenta d’alcalde; Pepe Leiva, el quart; Pepe González, el cinquè; i M. Antònia Puig, la sisena; finalment, Dani Pérez s’incorpora a la Junta de Govern Local ocupant la setena tinència d’alcaldia.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40