Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El curs començarà el 14 de gener i s'allargarà fins al 16 de juny.
El curs començarà el 14 de gener i s'allargarà fins al 16 de juny.

Dimecres s’obriran inscripcions al curs “Cuina tot l’any”, que s’impartirà entre els mesos de gener i juny

Dilluns 14 de desembre de 2015

L’Ajuntament de Castellar del Vallès obrirà dimecres, 16 de desembre, les inscripcions a un curs de cuina que s’impartirà als Safaretjos de la Baixada de Palau tots els dijous des del 14 de gener fins al 16 de juny, de 17.30 a 20.30 hores.

Sota el títol “Cuina tot l’any”, el curs oferirà la possibilitat d’aprendre tècniques, coccions i elaboracions de diferents ingredients amb l’objectiu d’elaborar nous plats i descobrir noves maneres de cuinar.

El consistori ofereix diverses opcions de matrícula, de manera que la matriculació es pot fer per mesos, per trimestres o bé amb un pagament únic per a tot el curs. Aquesta darrera opció és la més econòmica per a aquelles persones que tinguin clar que assistiran al curs complet, ja que té un preu de 240 euros (el que equival a 40 euros mensuals), mentre que el preu trimestral és de 140 euros (de manera que si es fes tot el curs el preu mensual seria de 70 euros) i el preu de la inscripció per mesos és de 50 euros/mes. Cal tenir en compte que, sobre aquests preus, s’aplicaran descomptes a les persones en situació d'atur inscrites al SOC, les persones de 65 anys o més, les persones discapacitades amb acreditació i les famílies nombroses o monoparentals amb acreditació.

Les inscripcions es podran formalitzar al Servei d’Atenció Ciutadana (pl. d’El Mirador, s/n), o bé trucant al 93 714 40 40, fins al 31 de maig de 2016. Per a més informació sobre el contingut del curs, podeu adreçar-vos Cal Botafoc (c. Sant Llorenç, 7) o trucar al 93 714 40 40.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40