Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

La venda d’abonaments del BRAM! s’inicia aquest divendres 6 de febrer

Dimecres 4 de febrer de 2015

Els espectadors que comprin l’abonament podran accedir a la projecció de nou films, inclòs Winter Sleep que es projecta aquest divendres

L’organització de la Mostra de Cinema de Castellar del Vallès BRAM! presentarà els continguts de la 7a edició en públic aquest divendres, 6 de febrer, a les 21 hores, a l’Auditori Municipal Miquel Pont. Es farà de manera prèvia a la projecció de Winter Sleep, pel·lícula turca guanyadora de la passada edició del Festival de Cannes.

Precisament, els abonaments per assistir a la Mostra es posaran a la venda aquest mateix dia a la taquilla de l’Auditori, a partir de les 20.30 h. Els espectadors que el comprin podran assistir gratuïtament a la projecció de Winter Sleep del mateix dia i a la projecció de vuit pel·lícules més que es podran veure entre el 22 de febrer i l’1 de març.

La Mostra repeteix un abonament de baix preu: els espectadors podran gaudir d’un total de nou projeccions per un preu de 15 euros (10 euros en el cas dels socis del CCCV, que també podran dur un acompanyant gratis a Winter Sleep en cas de comprar l’abonament).

Les entrades individuals per assistir a les projeccions de pagament del BRAM! tindran un preu de 5 euros. Pel que fa al concert coral El BRAM sonor, el preu de les entrades serà de 10 euros (general), i 7,5 euros en el cas dels col·lectius amb descompte (menors de 25 anys, majors de 65 anys, posseïdors dels carnets de la Xarxa de Biblioteques i del Voluntariat per la Llengua, socis del CCCV i de L’Aula d’Extensió Universitària i abonats al BRAM!). Per a aquesta proposta, es podran reservar entrades a través del web municipal, www.castellarvalles.cat

Finalment, el BRAM! infantil tindrà un preu de 4 euros per assistir a les projeccions programades (Perdut i trobat i El secret del llibre de Kells)i al concert coral, mentre que l’acte d’obertura La poma i el piano de cua, els tallers del BRAM! Infantil i els actes de la secció “Una finestra oberta” seran d’entrada gratuïta.

La reserves d’abonaments es poden fer del 7 al 25 de febrer a través del web www.clubcinemacastellar.com. També es poden adquirir de forma presencial a la taquilla de l’Auditori en dies de projecció del Club Cinema Castellar Vallès.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40