Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de la sessió d'avui, 4 de febrer, del BRAM! Escolar.
Imatge de la sessió d'avui, 4 de febrer, del BRAM! Escolar.

3.175 alumnes de Castellar passaran per l’Auditori a veure les sessions cinema programades al 2n BRAM! escolar

Dimecres 4 de febrer de 2015

Es tracta d’una iniciativa conjunta del Club Cinema Castellar Vallès i el servei de la Guia Didàctica de l’Ajuntament

Un total de 3.175 alumnes d’entre P3 i 2n de Batxillerat i de l’Escola Municipal d’Adults assistiran enguany a alguna de les projeccions previstes al BRAM! Escolar entre el 4 i el 26 de febrer.

Per segon any consecutiu, aquest iniciativa inclosa al projecte de la Guia Didàctica, s’ha programat coincidint amb la celebració de la Mostra de Cinema de Castellar del Vallès, que començarà el proper 20 de febrer.

El BRAM! Escolar tindrà lloc en sessions matinals a l’Auditori Municipal Miquel Pont. Les pel·lícules programades, set en total, s’han escollit, com ja es va fer a la primera edició, d’entre una sèrie de títols que permeten un treball educatiu a l’aula, tant abans com després del visionat. Així, els centres educatius han rebut recentment els dossiers pedagògics de totes les projeccions, que també poden trobar al web de l’Ajuntament. A més, la Guia Didàctica ha creat una maleta pedagògica del BRAM escolar 2015, amb totes les pel·lícules i dossiers impresos, que els centres poden demanar en préstec.

Títols escollits

737 alumnes d’educació infantil gaudiran d’una selecció de curtmetratges d’El Meu Primer Festival, una mostra anual de cinema que té lloc a diversos municipis de Catalunya impulsada i coordinada per l’Associació Cultural Modiband. Com ja es va fer l’any passat, enguany s’han dissenyat dues programacions diferents (una per a P3 i una altra per a P4 i P5 junts) que serà amenitzada per un animador que rep el nom de “Senyor Claqueta”.

Pel que fa als alumnes de primària, 574 alumnes de cicle inicial (1r i 2n) veuran Kerity, la casa dels contes (França i Itàlia, 2009), 546 alumnes de cicle mitjà (3r i 4t) visionaran Zarafa (França, 2012), mentre que el títol escollit per a 593 alumnes de cicle superior (5è i 6è) és Oceans (França, 2009). Tots aquests títols es veuran en versió doblada.

Les pel·lícules escollides per a secundària són: Món petit (Espanya, 2012), que veuran 224 alumnes de 1r i 2n d’ESO i 60 alumnes de l’Escola Municipal d’Adults, Mary and Max (Austràlia, 2009), adreçada a 313 alumnes de 3r i 4t d’ESO, i Into the Wild (Estats Units, 2007), per a 128 alumnes de 1r i 2n de Batxillerat. Aquest títols es projectaran en versió original subtitulada.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40