Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Les actuacions de l'Escola Municipal de Música tindran lloc els dies 19, 20 i 21 de novembre.
Les actuacions de l'Escola Municipal de Música tindran lloc els dies 19, 20 i 21 de novembre.

L’Escola Municipal de Música oferirà la setmana vinent tres concerts per commemorar la festa de Santa Cecília

Dilluns 10 de novembre de 2014

Totes les actuacions tindran lloc a Cal Calissó

 

L’Escola Municipal de Música Torre Balada oferirà la setmana vinent tres actuacions musicals a Cal Calissó per commemorar la Festa de Santa Cecília, patrona dels músics, que se celebra cada any el 22 de novembre.

La primera de les propostes tindrà lloc dimecres 19 de novembre, a les 19 hores, i serà un concert a càrrec de l’Orquestra de Corda, els Vents Sonats, el Grup de Saxos i el Combo d’adults, que oferiran un repertori de peces d’èpoques i estils diversos. L’endemà, 20 de novembre, serà el torn de les guitarres i els combos de música moderna. La proposta, que començarà a les 18.30 hores, s’iniciarà amb el grup de guitarres, que tocarà cançons tradicionals de diferents indrets com Macedònia, Àfrica i Irlanda, a més d’alguna peça catalana. A més, interpretarà temes més moderns, que donaran pas a l’actuació dels diferents combos.

Les activitats al voltant de la Festa de Santa Cecília es clouran divendres 21 de novembre, a les 19 hores, amb el concert que oferirà el Cor de Gospel. El grup, que es va crear el curs 2012-2013, farà en aquesta ocasió una tria de les cançons del seu repertori.

L’Escola Musical de Música, que celebra enguany el seu 25è aniversari, ha anunciat que anirà programant durant tot el curs altres concerts i audicions que es duran a terme en diferents escenaris.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40