Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge promocional de l'espectacle
Imatge promocional de l'espectacle

El concert "Maria. Un viatge per la música mariana", a càrrec de PAX – Cor de Cambra, dissabte a la Capella de Montserrat

Dimecres 14 de maig de 2014

La Capella de Montserrat acollirà dissabte, 17 de maig, a les 21.30 hores, un concert interpretat per PAX – Cor de Cambra, que porta per títol Maria. Un viatge per la música mariana.

Segons explica el mateix grup, l’actuació és un recorregut per la història d'Europa a través d'una expressió artística ben concreta i alhora quasi universal: la devoció a la Verge, una figura divina però alhora molt humana. El Cor afegeix que “és probablement aquesta humanitat la que l'ha fet objecte d'atenció per part d'artistes de tota mena i de totes les èpoques”.

Així doncs, a partir d’una temàtica única, la Capella serà l’escenari de la interpretació de músiques molt diverses que, alhora, permetran als assistents veure com ha evolucionat la música coral al llarg dels segles, des dels anònims anglesos medievals passant pels grans autors del Renaixement i el Romanticisme fins arribar al segle XX i als compositors dels nostres dies.

PAX - Cor de cambra és un conjunt vocal nascut el 2012 a Sabadell amb la voluntat de cultivar el repertori coral amb un alt nivell d'exigència individual i col•lectiu, per tal d'obtenir el màxim gaudi com a intèrprets. El seu origen es troba en un grup de cantaires que es van reunir per participar al concert La Guerra al Cor, un recital coral-literari al voltant de la Guerra Civil Espanyola que va ser ideat pel director del grup, Esteve Costa, amb motiu del seu projecte final de la carrera de direcció de cors a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

En la seva breu trajectòria, PAX – COR de Cambra ha actuat a Sant Feliu del Racó, Sabadell, Ripollet, Calella, Igualada, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Sènia i l’Auditori de Barcelona.

Reserva d’entrades fins divendres al web municipal

L’entrada general per assistir a aquesta proposta té un preu de 5 euros, mentre que per als joves fins a 25 anys, les persones majors de 65 anys i aquelles que siguin posseïdores dels carnets de la Xarxa de Biblioteques i del Voluntariat per la llengua les entrades costaran 3 euros.

Cal recordar que es poden reservar fins a quatre entrades per persona, fins al divendres 16 de maig inclòs, al formulari que apareix al web municipal, clicant aquí.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40