Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El Rei del Carnaval, Toltes Papallongues, durant la Rua 2014
El Rei del Carnaval, Toltes Papallongues, durant la Rua 2014

Unes 1.200 persones es van disfressar dissabte per participar a la Rua de Carnaval de Castellar del Vallès

Dilluns 3 de març de 2014
Programes| Carnaval 2014

Unes 1.200 persones van participar dissabte a la tarda de la Rua de Carnaval 2014, que enguany va comptar amb la inscripció d’una dotzena de colles que  acompanyaven el Rei del Carnaval, Toltes Papallongues.

Com és habitual, unes 3.000 persones, entre públic i participants, van seguir les passes d’aquesta rua, que va recórrer un bon nombre de carrers de la vila, per finalitzar a l’Espai Tolrà, on es van donar conèixer els noms de les cinc colles guanyadores del concurs de carrosses i comparses durant el seu discurs. Enguany, els premis, de 300 euros cadascun, van recaure en les colles “Els minyons de Sant Esteve”, “Somos la caña”, El cactus del Sol i La Lluna”, “L’AMPA del Joan Blanquer” i “La sorpresa de La Immaculada”.

Després de la Rua, i com ja és tradició, els assistents a l’activitat van poder gaudir de la truitada popular que cada any organitza el Moviment de Colònies i Esplai.

La jornada de dissabte va finalitzar amb la festa Feeling.cat que es va dur a terme a la Sala Blava de l’Espai Tolrà, una festa familiar que va tancar la programació carnavalesca d’enguany.

Assistència massiva a la plaça Calissó i a la festa del carrer Major

El cap de setmana carnavalesc es va iniciar divendres al matí, amb la visita del Toltes Papallongues, acompanyat de la música de Pau i Carmina, a les escoles de Castellar. A la tarda, la plaça Calissó es va omplir de públic, malgrat la pluja que va caure, per assistir a una festa familiar que incloïa l’actuació del grup Bufanúvols i l’arribada del Rei Carnestoltes. L’acte va comptar amb un tast de botifarra d’ou gentilesa de cansaladers castellarencs Prat Torras, Cárnicas Merche, Carnisseria Casé i Àrea de Guissona, amb el pa cedit per la pastisseria Domènech.

D’altra banda, dissabte al matí, el carrer Major es va omplir de convidats als “Quatre casoris i cap funeral” organitzats pels comerciants i veïnat. Enguany, la festa de Carnaval del carrer, que s’organitzava per tercer any consecutiu, va comptar, a més de diferents casaments, amb actuacions de zumba, SonaSwing, Pas de Ball, Tot Ballant, el cor de gospel de l’Escola Municipal de Música Torre Balada i la Coral Sant Esteve. La proposta va finalitzar amb un dinar popular.

Més Carnaval dissabte 8 de març

Les propostes de Carnaval s’allargaran fins al proper dissabte, 8 de març, quan l'Associació Pas de Ball ha organitzat un Ball de Carnaval a la Sala Blava de l’Espai Tolrà, a les 22.30 hores, que inclourà premis a les millors disfresses.

Les entrades, que tenen un preu de 16 euros per parella i inclouen una ampolla de cava o dos refrescos, es poden reservar trucant als telèfons 696 746 660 o 664 032 755. A la mitja part del ball hi haurà xocolata amb melindros.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40