Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Les Dames de Charlie actuaran el 25 i el 27 d'octubre a l'Auditori
Les Dames de Charlie actuaran el 25 i el 27 d'octubre a l'Auditori

L’Auditori acull aquest cap de setmana dues sessions d’òpera amb les sopranos Glòria Coma, Elisenda Durà i Christina Koch

Dimarts 22 d'octubre de 2013

L’Auditori Municipal Miquel Pont serà l’escenari el proper cap de setmana de dues sessions d’òpera a càrrec de Les Dames de Charlie, és a dir, les sopranos Glòria Coma, Elisenda Durà i Christina Koch.

Sota el títol Les sopranos, l’espectacle que oferiran Les Dames de Charlie és un recital d’àries d’òpera des del barroc fins a l’opereta romàntica del segle XIX, que es podrà veure divendres dia 25 a les 21.30 hores i diumenge 27 a les 18.30 hores.

Durant el concert, d’una sola part, es podrà gaudir de peces de Mozart, Händel, Offenbach, Puccini, Strauss i Delibes, on les protagonistes, acompanyades al piano per Pau Casan i acompanyades per l’actor Jordi Blancafort, s’enfrontaran a arriscades missions, amb l’objectiu d’ajudar diversos personatges d’òpera en els seus conflictes i vicissituds.

L’acte s’ha organitzat amb la col·laboració de Youkali Escola de Teatre Musical.

Reserva d’entrades a través del web www.castellarvalles.cat

L’Ajuntament de Castellar ha habilitat un formulari al web municipal, www.castellarvalles.cat, per tal que la ciutadania pugui reservar les seves entrades a l’espectacle de forma anticipada. Per fer-ho, només cal entrar a la pàgina web i cercar l’acte a l’apartat de l’agenda.

Cal tenir en compte que el formulari permet un màxim de quatre reserves per persona, i que les entrades corresponents a reserves que no s’hagin retirat 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle es posaran a la venda. Les reserves es podran formalitzar per Internet fins al dijous dia 24 d’octubre, a les 23.59 hores.

El preu de l’entrada general és de 10 euros, mentre que els joves, les persones jubilades i les que posseeixin el carnet de la Xarxa de Biblioteques de Catalunya hauran de pagar 7,5 euros.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40