Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Lliurament de la Medalla de la Vila a Suport Castellar
Lliurament de la Medalla de la Vila a Suport Castellar

350 persones assisteixen al lliurament de la Medalla de la Vila a Suport Castellar

Divendres 6 de setembre de 2013

L’acte, emmarcat dins la recepció de les entitats d’aquest 2013, va comptar amb l’actuació del grup vallesà Moments

Unes 350 persones van assistir ahir al vespre a la recepció consistorial a les entitats del municipi, un acte que s’organitza anualment com a tret de sortida de la Festa Major per reconèixer la tasca que les associacions duen a terme de forma desinteressada a la vila.

L’acte va tenir com a element central el lliurament de la Medalla de la Vila a Suport Castellar. Una representació de quatre persones encapçalada per la presidenta de l’entitat, Trini Pérez, va ser l’encarregada de rebre el guardó de mans de l’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez.

Pérez va afirmar que “aquest és un reconeixement molt significatiu per a l’entitat”, que a dia d’avui “atén més d’un centenar de persones, entre les que pateixen problemes de salut mental i els seus familiars, que actuen com a cuidadors”. A més, va remarcar “el compromís de l’associació amb la sensibilització de l’entorn més immediat i la sort de comptar amb un equip de professionals amb un alt nivell de preparació i un grup de voluntaris que ens ajuda a millorar el servei”.

També van expressar el seu agraïment la responsable del Programa d’ajuda mútua de l’entitat, Cristina Torres, que va parlar en nom de les famílies, i Joan Romeu i Anna Díaz, que ho van fer en representació dels professionals i dels usuaris, respectivament.

L’alcalde, Ignasi Giménez, va cloure l’acte amb un parlament en què va deixar constància que Suport Castellar “porta 14 anys treballant per la millora de la salut mental dels castellarencs i castellarenques”. Giménez va destacar que “segons dades actuals de l’Organització Mundial de la Salut, una de cada quatre persones patirà al llarg de la seva vida un trastorn mental”. És per això doncs, que pren encara més rellevància la feina que fa Suport Castellar”, va afegir.

Giménez també es va adreçar als responsables de l’entitat per animar-los a “continuar creixent i a prendre’s la medalla de la vila com un estímul, una petita parada per valorar tot el recorregut que porteu i per poder divisar horitzons de futur”.

L’acte d’ahir també va comptar amb l’assistència del president la Federació Salut Mental Catalunya, Xavier Trabado, a més de diversos professionals de serveis socials i salut, i va finalitzar amb el concert del grup vallesà Moments.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40