Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L’Ajuntament presenta els resultats d’una enquesta ciutadana que avalua la gestió municipal i diferents aspectes de la vila

Dijous 27 de setembre de 2012

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha presentat aquesta setmana els resultats d’una enquesta realitzada per la Diputació de Barcelona a petició del consistori amb l’objectiu d’avaluar la gestió municipal i diferents aspectes generals de la vila.

L’enquesta, que comporta un marge d’error per als resultats globals de +/- 4,1%, s’ha realitzat a partir d’entrevistes telefòniques a un total de 600 residents a la vila majors d’edat, que s’han seleccionat en funció de la distribució de la població resident al municipi i per quotes de sexe i edat.

L’enquesta tractava sobre diverses qüestions agrupades en diferents blocs. Així, es van realitzar preguntes sobre la visió general que els ciutadans tenen de la vila, sobre diversos àmbits relacionats amb la gestió municipal, sobre la visió que té la població dels residents no comunitaris, sobre l’ús de les tecnologies de la informacio i la comunicació i sobre quins són els hàbits informatius i de comunicació de la ciutadania. A més també inclou una descripció sociodemogràfica dels entrevistats.

El treball de camp va tenir lloc entre els dies 18 i 27 de juny de 2012 per l’empresa homologada Instituto DYM i sota la supervisió tècnica de la Diputació.

Podeu consultar els resultats de l’enquesta clicant l'enllaç que apareix a la part superior de la pàgina.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40