Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El Petit Mag, Roger Oller
El Petit Mag, Roger Oller

El mag castellarenc, Roger Oller, donarà aquest divendres el tret de sortida de la Festa Major 2012

Dijous 6 de setembre de 2012

El Petit Mag, Roger Oller, donarà la benvinguda a la Festa Major 2012 de Castellar del Vallès, en un acte que tindrà lloc demà divendres, 7 de setembre, a les 21.30 hores, als Jardins del Palau Tolrà. L’artista castellarenc oferirà un pregó que combinarà pirotècnica, música i trucs de màgia.

Segons explica el mateix Oller, la Invitació a la Festa Major es farà aquest any amb un pregó que serà “sorprenent, divertit i amb molt de ritme”. El jove mag estrenarà per a l’ocasió alguns números inèdits i sortirà acompanyat de “la meva ajudant habitual, a més d'algun altre artista convidat”, tal i com explica ell mateix.

Oller també ha afirmat que, si no hi ha cap contratemps, “el pregó començarà de forma puntual i tindrà una durada d’uns 20 minuts”, en el transcurs del quals es farà referència de manera satírica i humorística a diversos aspectes del programa de Festa Major i de l’actualitat del municipi.

Amb aquest acte començarà oficialment la Festa Major del municipi, que s’allargarà fins al proper dimarts, 11 de setembre. Durant aquests cinc dies, seran un centenar les activitats que tindran lloc a la vila, organitzades per l’Ajuntament i també per una seixantena d’entitats, col·lectius i particulars.

Podeu consultar el programa complet de la Festa Major 2011 en aquesta mateixa pàgina.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40