Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Fragment del cartell de la pel·lícula
Fragment del cartell de la pel·lícula

El cicle de cinema de les Nits d’Estiu 2012 es tanca dimarts amb la projecció del film "La invención de Hugo"

Divendres 20 de juliol de 2012

Aquesta proposta tancarà també el gruix d’activitats del cicle estiuenc, que finalitzarà a finals d’agost amb la Festa Major de Sant Feliu del Racó

La pel·lícula d’aventures La invención de Hugo tancarà dimarts vinent, dia 24 de juliol, el cicle de cinema de les Nits d’Estiu 2012, organitzat pel Club Cinema Castellar Vallès.

El film, que es podrà veure a les 21.30 hores a l’Auditori Municipal Miquel Pont, se situa en el París dels anys 30, i explica la història d’Hugo, un nen orfe que viu amagat en una estació i que s’ocupa d’arreglar rellotges. El noi es veurà envoltat en una misteriosa aventura quan intenti reparar un robot espatllat. Un dia coneixerà una noia que té la clau que podria resoldre el misteri del robot. Martin Scorsese és el director d’aquesta pel·lícula que l’any 2011 va obtenir diversos premis, entre ells cinc Oscar, dos Globus d’Or i dos premis Bafta.

El preu de l’entrada general per assistir a la projecció és de 4 euros, mentre que els socis del Club Cinema Castellar Vallès i de L’Aula d’Extensió Universitària hauran de pagar 2 euros. El film es podrà veure en versió original subtitulada.

Amb aquesta projecció finalitzaran el gruix de les propostes de les Nits d’Estiu, que s’han dut a terme durant el mes de juliol. El cicle, però, es tancarà amb les activitats que tindran lloc a Sant Feliu del Racó del 31 d’agost al 3 de setembre, amb motiu de la Festa Major del veïnat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40