Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Les festes majors del Pla i d’El Balcó, i un concert d’EspaiArt són les activitats de les Nits d’Estiu d’aquest cap de setmana
Les festes majors del Pla i d’El Balcó, i un concert d’EspaiArt són les activitats de les Nits d’Estiu d’aquest cap de setmana

Les festes majors del Pla i d’El Balcó, i un concert d’EspaiArt són les activitats de les Nits d’Estiu d’aquest cap de setmana

Dijous 19 de juliol de 2012

Les Nits d’Estiu castellarenques d’aquest any 2012 arriben a la seva recta final aquest cap de setmana amb la celebració del gruix de les activitats de la Festa Major d’El Balcó de Sant Llorenç, la Festa del Pla i el concert de clausura del 3r Stage de Teatre Musical d’EspaiArt.

La Festa Major d’El Balcó, que ja es va iniciar el cap de setmana passat amb un tastet d’activitats, inclourà del 20 al 22 de juliol diferents propostes que s’adrecen a petits i grans. Així, demà divendres, a les 22 hores, tindrà lloc un sopar a base de pa amb tomàquet i pernil que estarà amenitzat per la Companyia Wizart Musicals i que inclourà un tast de rom cremat. A continuació, la ciutadania podrà gaudir d’una exhibició de capoeira.

L’endemà, dia 21 de juliol, es durà a terme un concurs caní a partir de les 11 hores, en què es premiaran el gos més intel·ligent, el més maco, el més estrany, el més gran i el més petit. Ja a la tarda, l’Associació de Propietaris d’El Balcó de Sant Llorenç, que organitza la Festa, ha programat un concurs de talents per a petits i grans a les 19 hores, mentre que a la nit les propostes continuaran a les 22 hores amb un sopar (patates al caliu i conill a l’allet, amb un gelat de postres), seguit de l’actuació de Wizart Musicals i de música disco a partir de les 00 hores.

Per finalitzar la Festa, diumenge 22 de juliol es realitzarà una gimcana infantil a les 10 hores, una festa de l’escuma a les 12.30 hores, i un vermut de fi de festa a les 13.30 hores.

Cal assenyalar que els tiquets per als sopars de divendres i dissabte es poden comprar al local social de l’Associació (c. Coll Moner, 22). Podeu consultar tota la informació sobre els preus a l'enllaç que apareix a la part superior de la pàgina, o bé trucant al telèfon 93 714 34 15.

Festa del Pla

El mateix cap de setmana l’Agrupació de Veïns del Pla celebrarà la tradicional Revetlla de Sant Jaume al carrer del mateix nom. Divendres, una sardinada i les havaneres del grup Terral en són les propostes programades, respectivament, a les 21 i a les 22 hores.

Dissabte, les activitats engegaran a les 18 hores amb diversos jocs infantils, que donaran pas al sopar del veïnat a partir de les 21 hores. Dues hores més tard, Carles Belda actuarà amenitzant el ball de la revetlla. El darrer dia de la Festa del Pla, diumenge 22 de juliol, se celebrarà l’habitual petita gran bicicletada per Castellar, a les 10.30 hores, on es recomana que els menors vagin acompanyats d’alguna persona adulta. A les 12.30 hores tindrà lloc un vermut popular, i a les 19.30 hores es tancaran les propostes amb una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Vila d’Olesa.

The Marshmallow Girls i Mr. Gershwin

Les Nits d’Estiu també tindran espai per als concerts aquest cap de setmana. En concret, serà EspaiArt qui oferirà una actuació dissabte 21 de juliol, a les 20 hores, a la Sala d’Actes d’El Mirador.

The Marshmallow Girls i Mr. Gershwin, és el títol del concert que EspaiArt proposa per a la clausura del 3r Stage de Teatre Musical. Bealia Guerra, Georgina Llauradó, Laia Piró i Xavier Torras seran els intèrprets d’aquesta proposta dirigida per Víctor Álvaro i que suposa el segon projecte de la companyia The Marshmallow Girls. Amb aquest espectacle, es vol retre homenatge al George Gershwin més escènic, i dur la seva música allà on ell l’havia imaginada: el teatre. Així doncs, es tracta d’un viatge per endinsar-se en l’univers d’aquest compositor que ha esdevingut especialment reconegut pels estàndards del jazz en què s’han convertit la majoria dels seus temes.

L’entrada a l’espectacle serà gratuïta i es mantindrà oberta fins a cobrir l’aforament.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40