Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

La Cobla Jovenívola tanca dijous el cicle de sardanes de les Nits d’Estiu 2012
La Cobla Jovenívola tanca dijous el cicle de sardanes de les Nits d’Estiu 2012

La Cobla Jovenívola tanca dijous el cicle de sardanes de les Nits d’Estiu 2012

Dimarts 17 de juliol de 2012

Aquesta setmana també finalitza el curs de salsa i roda cubana que s’està duent a terme els dimecres a la plaça Catalunya

La Cobla Jovenívola posarà dijous el punt i final al cicle de sardanes de les Nits d’Estiu que ha tingut lloc durant aquest mes de juliol, amb una audició que tindrà lloc a la plaça del Mercat a partir de les 21.30 hores.

En els seus més de 25 anys d’activitat, la Cobla Jovenívola ha dut a terme milers d’actuacions, entre elles ballades, concerts i aplecs, i també ha fet acompanyament d’esbarts i sessions de ball per a cobla. Les seves actuacions rellevants són moltes, però en destaquen algunes d’emblemàtiques com les realitzades al Palau de la Música de Barcelona, als Festivals de Música Pau Casals, al Vendrell, al Cicle de Música d’Estiu de Joventuts Musicals i a molts pobles i ciutats de Catalunya, a més dels Aplecs Internacionals d’Amsterdam, París, Zuric, Tolosa, Brussel·les i Florència.

Aquesta setmana també tindrà lloc una nova sessió del curs de salsa i roda cubana que el Grup de Ball Lluna Plena imparteix impartit durant tots els dimecres des del 27 de juny passat. La sessió tindrà lloc entre les 21 i les 22.30 hores a la plaça de Catalunya.

Totes les propostes que resten per celebrar emmarcades en el cicle de les Nits d’Estiu es poden consultar a l'enllaç que apareix a la part superior de la pàgina.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40